follow me

Saturday, May 14, 2011

I'm Back!!!

Salam satu Malaysia...agak lama sudah aku menyepi dari dunia blog ni..seperti biasa..if aku start jer masuk sem baru aku mesti jarang untuk mngupdate blog..now dh start cuti sem..cube memblogkan diri semula..hehe.. 4 bulan cuti weh!! apew mau buat?? jom menoreh getah! hahaha:p

Segamat ohh segamat! akhirnya aku sampai jua ke tempat asal aku yg segar amat! tenang jer berada di sini..xmacam kat shah alam..bz jer memanjang...now no assignment, no test, no presentation, n no exam! MERDEKA!! untuk seminggu yang pertama ni aku nak rehat2 dulu kat umah..pastu nk try carik keje..keje ape laa ekh?? mak kata kat sini xde keje..dier suruh duduk shah alam dengan kawan carik keje kat sane..hmmm..tunggu dulu laa..carik keje kat sini dulu..nak on9 pown laptop sakit..kena format dulu..ni pown guna laptop abah..movie baru melambak2 baru download! so jom marathon movie...jeyyyyahhhhh~~

p/s: jumpe next entry! muahhhh <3

0 comments:

8share