follow me

Thursday, May 19, 2011

Konvo Datang Lagi~~


Salam satu Malaysia..arini mood aku tengok pic2 konvo orang kat Facebook..sume2nya tersenyum lebar sampai ke telinga..aku pernah merasainya sem lps..memang beshhh..tapi penat! n xcukup masa nk spent dgn kawan tuk berposing bersama2..n paling penting ktorg xdapat nak baling motar sama2! huhuhu..


Ok! tutup kisah lama..kini konvo datang lagi! cewah..dh macam iklan TORA datang lagi pulak! hahaha! KONVOKESYEN??? kali ni walaupown bukan konvo diri sendiri still ade kawan2 aku yang pergi ke konvo kawan2,abang,boyfriend,girlfriend n lain2.. kawan2 diploma aku pown ade konvo utk kali ni raffy, mirul,tasnim,kinah n lain2...n arini xlupe jugak konvo akak2 sumpei ku! yang baru jer grad in bachelor in accountancy mish u all.. kak azy,kak zurry, kak elly n kak nisa! n ade jugak kawan aku yang setiap hari tengok orang konvo..hahaha! rajin dier pergi menjual bunga di sekitar majlis konvokesyen tu...hehehe! kawan2 kita tunggu lagi setahun lbeyh utk konvo degree kita pulak yer..wee:D


p/s: HAPPY GRADUATION TO ALL MY FRIENDS :)

2 comments:

shahjiehan said...

tahniahhh


jom baca dan komen Review Nur kasih The Movie. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

cik ateen said...

@shahjiehan
saya lmbt lg konvo..
lg setahun lbeyh..
hopefully konvo degree ni lg meriah dan lagi happy..
:)

8share