follow me

Thursday, May 19, 2011

Le Beau Monde Giveaway







Haii kita berjumpe lagi..rajin pulak update blog hari ini..masa blogwalking kat blog orang..ternampak nama aku "kak aten a.k.a mak "di tag oleh someone untuk buat giveaway ini..nak tau sape tag aku..ni haa anak aku ainul aqma a.k.a anak/laki aku..hehehe :p alang2 dah kena tag ni mari kita buat ape2 yang patut..mane tau aku di antara yang bertuah.. :)


Sape nak tau ape itu Le Beau Monde?? Le Beau Monde yang aku tau dier salah satu online shopping yang agak famous di online market sekarang..kat sini ade jual macam2 sesuai untuk gugurl! hehe.. dier ada jual earrings,dresses,hair bun,purse,rings,shawls pown ada taw! n banyak lagi laa...so bagi mereka peminat2 online shopping mari ke blog ni.. n xlupe jugak diorg dah create Facebook..so ape2 cadangan n komentar bole discuss kat sane..aku tau anak aku aqma tu memang gler online shopping..n kawan2 aku jugak ramai yang minat online shopping..so entry ni khas untuk korg sume! tuan punya blog ni kureng ckit..dier xgugurl sangat..dier cool jer.tapii if berminat pasti i grab it from there..ape lagi tunggu cepat laa bawak troli ke Le Beau Monde ;)


Mereka yang kena tag:

1. Ida (Nurhidayah)

2. Marya Hana

3. Nadia


p/s: Mood: Online Shopping

4 comments:

ainulaqma said...

aigoo mak oi.. cepat je eh.. mekasih3 :)

cik ateen said...

@ainulaqma
hahaha...mak terbukak blog masa tu...tu yg terus udate..alang2 kn..
hehe..
mish u! muahahaha <3

Marya Hana . said...

thanks ateen :')
dah join...........

jasamu dikenang..

cik ateen said...

@Marya Hana .
welcome2..
thanks jugak coz join sama2..
hehehe
:)

8share