follow me

Sunday, May 29, 2011

Malang Tidak BerBau~~ Aku Accident!!

Salam satu Malaysia! Hari ahad ni korg buat ape jer?? Aku macam biasa laa..xwatpe2 pown..juz pergi umah kawen makan nasi minyak! OK! again kawan aku kahwin lagi..hari ini Farah Diba kawan sekolah rendah aku sampai sekolah menengah telah sah menjadi isteri orang..aku bila lagi?? (tanya mak kawan aku iaitu mak Erma Mazlan) aku jawab lama lagi..tunggu laa abes stdy lagi setahun..hehehe:p



Ok nak sambung cerita sebenar ni.. Petang tadi masa tengah syok main game kat Facebook..tiba2 telephone rumah berdering.. Kringggg~~ kringggg~~cousin aku c murshid pown angkat..dier kata mak cik aku call..dier ajak aku datang umah atok nak bawak anak dier jalan2 pusing Jementah! (biasa laa tu aku memang jaga c eaqal) aku pown siap2 laa pergi ke rumah atok..adek n0.3 aku yang ikut aku..selalu adek no.4! adek no.3 ni takut aku buat lap..dah banyak aku buat lap sepanjang selekoh nak ke umah atok aku..tiba2 dah sampai umah atok aku ni..aku nak belok..tiba2 adek aku ni dier peluk pinggang aku pastu macam berat kan sebelah kanan..tempat yang aku nk belok..ape lagi..JATUH TERSERET laaaa~~adoiiii!!




Siku ku dah buruk makin buruk jadinya~~

Dah xde cermin dah..abah still xtau..huhu..

Moto ok! cuma side mirror sebelah kanan pecah seribu..if xsilap aku..aku sikukan cermin tu masa jatuh..adek aku pown ok..cuma calar2 cikit jer..than tangan dier lenguh2..aku pulak??? hmmm..paling teruk dekat siku laa..Makin buruk laa siku aku! coz aku seret batu than pecahkan cermin tu kowt..berdarah2..lutut ckit jer..than pinggang macam sakit..tapi xde pe2 pown tengok tadi..huhu..Itulah pertama kalinya aku jatuh moto! benda nak berlaku..aku redha jelaa..

p/s:sedang menahan kesakitan dan kepedihan!

11 comments:

a k u y a n g k h i l a f said...

lain kali blajar dgn aku dlu bru ley jd minah rempit hahahahaha


lain kali pki safety ok hihihih

a k u y a n g k h i l a f said...

lain kali blajar dgn aku dlu bru ley jd minah rempit hahahahaha


lain kali pki safety ok hihihih

cik ateen said...

@a k u y a n g k h i l a f
hahaha..
aku bukan minah rempit weh..
aku ateen sempit jer..
:)

ainulaqma said...

mak~
terok nyeeeee
hati2 di jalan raye okay?
pesanan dr anak~

nad143 :) said...

sian mak..sabar eh..ngilu anak tengok!

cik ateen said...

@ainulaqma
baek anak! mak mmg berhati2..
tapi tadi ntah laa..
ahaha

cik ateen said...

@nad143 :)
pedih kowt nak~~
sakit!
huhu

nur hidayah said...

haiz ni nasib baek siku je y cium tanah...bahaye la ko nih..ada lesen ke tade nih

cik ateen said...

@nur hidayah
hahaha..sah3 laa ada..baru idupkan..tapi lesen kete jelaa..
haha:P

Marya Hana . said...

ya allah.. kesiannya ateen..
take care..

cik ateen said...

@Marya Hana .
thanks marya..
i will take care myself..
huhu
:)

8share