follow me

Thursday, May 26, 2011

Penat Main Game Ini Tapii Beshhh~~






Hey hey!! Salam satu Malaysia! kali ni aku nak update blog pasal game yang baru sahaja aku habes maen bersama teman2..siyes penat gler maen game ni..hanya beberapa saat jer dier bagi aku rehat! tapii game ni besh..seronok bila bermaen dengan teman2..kelakar tengok ape yang di lukis.. dan macam aku ni yang xkreatif langsung ntah papew ntah aku lukis..kadang2 aku bg hint dengan word! hahaha.. apew pown bole laa~~ janji maen untuk suka2.. game ni kawan aku yang bernama siti nor akma laa ajak pada mulanya..apa lagi try laa..then ktorg invite rakan2 lain jugak fateha azwa,atiqah yahya n nurul hafizah! ktorg maen 16 round tanpa henti! then berhenti laa maen.. penat kowt~~ esok maen lagi yer!

Keputusan Hari Ini:

Juara HARI INI! ATIQAH YAHYA! 103 Points!

Ke-2: FATEHA AZWA! 95 Points!
Ke-3: Aku laaa! 89 Points!
Ke-4: SITI NOR AKMA! 84 Points!
Ke-5: NURUL HAFIZAH! pointnya tidak di ketahui...

p/s:Mood GAME (abes laa start dah maen game kat Facebook semula)

0 comments:

8share