follow me

Friday, May 27, 2011

Result Exam Untuk Degree!!

Salam satu Malaysia! hari ini aku nak umukan sesuatu bagi mereka yang belum ketahui lagi yer..Perhatian pelajar2 UiTM yang sedang kebosanan cuti 4 bulan..mahupown yang sebok bekerja! saya yang xtau malu n tidak ada sebarang kuasa pown..ingin mengumumkan tarikh sebenar korg bole berpusu2 check yahoo mail! untuk check result laa maksudnya tu adalah jatuh pada 17 june 2011!! tarikh before ni 2 july tu telah diawalkan kepada bulan june..Goodluck sume!!

Eeeehhhhhh!! jgn percaya yang kat atas ni! ini yang salah..before dapat tarikh baru tadi..hehehe!
Dari mane saya tau! dari Facebook TNC UiTM! sape yang blom like pergi like cepat! klik jer pic kat bawah ni!!



Dekat wall TNC UiTM Dr. Hadariah Bahron telah meminta laluan untuk buat pengumumman..sila baca di atas! if xnmpk kasik zoom yer!! hehehe

6 comments:

a k u y a n g k h i l a f said...

atin brape sbnr ny trkh dye pening pale aku bce nie

ainulaqma said...

mak!!! ngigau kang!! takot laaaaaaa

Adam Roslan said...

Terima kasih atas info :) Goodluck kepada Cik Ilya dan rakan-rakan.

Keputusan Peperiksaan Akhir Sarjana Muda UiTM 17 Jun 2011

cik ateen said...

@a k u y a n g k h i l a f
jgn pening2..
17 june ko cek result k sayang..
:)

cik ateen said...

@ainulaqma
hahaha..jgn ngigau anak..
lek2 dulu..
kerja penat2...
hihi

cik ateen said...

@Adam Roslan
thank adam..
gdluck jugak utk anda..
:)

8share