follow me

Wednesday, May 18, 2011

Untunglah zaman sekarang~~

Salam satu Malaysia! apa kabar sume arini?? mesti ada yang bergembira... berkerja... dan lain2~~(dah macam ucop welcha jer) hehe..arini aku kena pergi interview..ceh bajet betol pg interview..bukan kerja kat mne pown..tapii kerja laa jugak kn..hehe..pukol 2pm tadi aku try
dapat kn kerja di 7e11 berdekatan dengan rumah aku ni..Alhamdulillah dah lepas pown interview tu..dier kata tunggu dalam tempoh seminggu..if dapat dier call..if x dier xcall laa..(sadis tiba2)..

Lepas interview aku terus balik melantak makan nasi..gler lapa! khrukk~~ bunyi perut aku sepanjang tunggu interview tu..pastu masa makan adek no.4 aku call suruh jemput dier kat sekolah..cis! kaco aku nak makan betol budak ni..nak xnk pg laa jemput dier..sesampainya aku di depan sekolah....aku nampak dier pegang 1 kotak kecik! hehehe...nak tau ape dier....


jeng jeng jeng!!!!!








Itulah dier! joybook BENQ yang adek aku dapat..memang untung betol zaman sekarang..tak macam dulu..nak beli laptop tu kena pk 2-3 kali..huhu..dier bukan jer dapat joybook tu..tapiiiii dapat jugak celcom broadband yang bulan2 hanya bayar rm25! perghhh~~ xcukup laptop nah amek kaw! broadband pown dier bagi! package lengkap sume..broadband cikgu xnk bagi dlu..coz nk exam..pas exam baru dier bg..katakanya risau student xbelajar pastu syookkk~~ ber FACEBOOK! hehehe..beratus2 joybook kerajaan bagi tadi..UNTUNG LAA KORANG SUME~~
zaman aku ADEW! xde kan! xpe laa..rezeki korang kan..rezeki jangan di tolak..pasni g sekolah xyah bawak buku yer murid2..kita belajar guna JOYBOOK! sume ade! tv secara live pown ade..fuyooo~~

p/s: semoga joybook 1 Malaysia tu digunakan sebaik2 mungkin oleh adek2 kita semua ni!

10 comments:

ainulaqma said...

mak :)
anak blogwalking... seriously untung dak2 skrg kan?
xpe lah mak,stay gune ACER tersyg~

Siti Nadiah said...

hahha adik ak pn dpt.tp lame daa..huhu

cik ateen said...

@ainulaqma
btol tu...mak still menggunakan acer tersayang..walaupown dier dh terhangguk2..hehehe..
mak still sayang dier..
kenangan diploma sampai skrg..
bnyk berjasa tu..
:)

cik ateen said...

@Siti Nadiah
tulaa..adek aku baru dapat tahun ni..
siap dapat broadband tu..
mmg xlh bla..
hahaha:p

Marya Hana . said...

wah maju adek2 kite...
>.< kite je ketinggalan zaman..

cik ateen said...

@Marya Hana .
hehe..marya kita xlaa ketinggalan zaman sgt..
see kite ade blog kita sendiri..
dah kira maju dah tu..
hehe
:)

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

takut jadi cm kat tganu tu jee...baru sminggu da masok paper, budak2 simpan vid lucah dlm lappy =_= huish.. advance weh. kite plak yg ktinggalan.huhu

cik ateen said...

@aNdi.Hanin::حنين نظوره
tulaa anin..senang2 sgt skrg nk dapat laptop..
bdk sekarang mmg dh advance..
aku rase ni lg merosotkan pelajaran diorg..tu if slh guna..
if btol gunanya jadik laa baik kn..
huhu..
aku memantau adek selagi aku ct ni..hehe
:)

nur hidayah said...

kalau adk ko y lain dpt mende ni, post kat aku plz, nnt aku rajin update blog :P

cik ateen said...

@nur hidayah
hahaha..xdapat dh..tapi cousin2 aku ade laa dapat...
dier dlm 1 family salah sorg jer dpt..
uhuhu

8share