follow me

Friday, June 17, 2011

Alhamdulillah~~ Thank You Allah!

Salam satu Malaysia! Maybe aku dah lambat ckit untuk mengungkapkan perkataan Alhamdulillah ini..Bagi aku word ini paling banyak di update di Facebook, Twitter dan blog! seperti sudah ku bilang semalam..hari ini result student degree pulak keluar..sapew xcuak oiii nak cek result sem 4! (coz dah start ada minor)..Semalam aku penat sangat coz penat bekerja kowt...so aku tido awal xcek result before tido..then pagi tadi bangun..mandi siap2 pakai baju nak pergi kerja..then masa tunggu officemate jemput aku terasa nak cek email dulu just mengguna hp!

saje nak mencapap! haha..gambar kat office tadi..xsabar nk tggu waktu balik keje..

Bukak application Opera Mini ku~~ then cek inbox ada x emel dari UiTM! Huhh~ aku nampak dah emel tu..dengan perasaan berdebar2 perlahan aku klik ok untuk view result tu...mata aku jadik blur2 tengok result tu..coz kecik sgt..sampai ada 2 page..n lastly aku tengok skaly imbas..aku nampak result tu! Tangan menggeletar! Mata dah berair~~ Mulut xhenti2 cakap Alhamdulillah~~Terima Kasih Ya Allah~~Tapi masa tu aku still xpercaya..coz guna hp..takut salah tengok..Now aku dah balik keje..siap mandi n solat aku cek semula emel aku untuk confirmkan..Alhamdulillah ape yang aku lihat pagi tadi adalah benar! Thank You Allah~ Aku sangat gembira kerana result aku menaik.. Akan ku naikkn lagi untuk sem hadapan..Insyallah~~ Untuk classmate2 ku congratz 4 the result sem hadapan kita belajar sama2 lagi yer..walau ape pown dugaan yang datang seperti sem 4 ni!

Mereka-mereka yang ingin ku berterima kasih!

My groupmate! love u all! Anin,has n ashu! thanks korang utk kerjasama part 4 ni! :)

My meetingmate! hahaha..Bila nak meeting lagi ni~~Izzat,anin,has,fiza,ashu n mijah :)

My group study! lagi2 untuk subject heading! complete..sume ada~~ceek,dada,mijah,a are,ashu,kinah,izzat,anin n has :)

Sambil belajar kita pose jugak! :)

Ni group tiap kali present marketing! untuk Research Method partner aku ashu..n kami selalu buat assgmnt sama2 sampai tension2 bersama group izzat dan a are! :)

Ni kawan2 seperjuangan yang sama2 amek database dan merupakan classmate jugak..dari kanan fara(roomate),ika n bal..izzat x amek minor system! :)

Tidak lupa kawan yang ku rindu dan ku sayang sampai bila2! zati,jul,tymah n syikin(tiada dalam gambar)! diorang groupmate japan aku..n merupakan orang yang ada membantu masa time exam aritu~~ :)

inilah syikin! my ex-groupmate masa dip dulu! :)

p/s:Terima kasih jugak Mak n Abah yang doakan aku! Lecturer2 yang mangajar aku sem 4 ni (pn.zaina,pn.suriana,cik asniza,Dr.Zuraidah,cik ayu,pn.farrah,choong sensei n cik suhana), kawan2 aku yang membantu aku dalam pelajaran dan Ina yang meminjamkan aten buku teks database! :)

8share