follow me

Tuesday, June 14, 2011

Terjoin SAYS.my Pulak~~

Salam satu Malaysia! hari ini aku just nak share sesuatu benda yang aku baru sahaja terjoin semalam! hahaha:P Tulaa..aku dah cakap dah tiap kali cuti sem jer..aku pasti tersign up sesuatu..aku sekarang dah ada macam2 social network..mula2 skali aku ada Facebook! (Part 1) pastu Friendster! (Part 1) pastu Myspace (Part 2) pastu Blog ni! dan lain2 laa Tagged,Twitter,Hi5,Thumblr,Formspring,etc...Banyak kan..tapi xsume active..Now kalo guna pown Facebook..tu pown dah bosan! saje on coz nk tengok kawan2 ku di sana..naseb baek ada Tagged! kat sana aku sekarang active jugak setelah FB menjadi bosan..Twitter kadang2 on..Formspring pown sama..Blog macam korang tengok sekarang la..if update mean update laa..hahahaha!


Ok! now aku nak citer benda yang aku baru join semalam..Semalam aku telah terjoin or tersign up benda yang bernama SAYS.my..ape kebenda ni ekh?? now aku still blur..yang aku tau kat sini kita bole mencari duit secara on9 dengan mengampaign kn iklan2 yang ada..then korang akan dapat reward! reward yang dier beri xlaa sebanyak korang join BISNESS ID FB tu.. or Join RM20 SEGERA.COM..paling tinggi reward dier bagi 40 sen! setiap kali orang klik iklan tu..paling rendah ada laa 20 sen! aku join ni coz teringat perbualan aku n kawan aku cik nin yang ckp nak bagi aku gaji 1 jam 20 sen sebagai promoter..then aku cakap ckit naa..pastu dier kata if aten kumpul 20 sen selama 4 bulan pasti jadik banyak..so now aku try dengan cara ni! hehehe..TQ cik ni! im still remember what u say ok~~ hehe..Masuk arini aku baru join 2 hari..semalam aku try2 promote kat twitter dapat laa rm1.20! Hari ini masih tidak tau..maybe esok kowt kuar..

p/s: sape yang teringin nak join..JOM LAA~~ Klik SINI (Sambil on9 kita berkempen iklan then dapat duit!) dan mintak tulun dari korang yang singgah SINI yer :)

1 comments:

comeseefirst said...

aha.. awk pun dah join says.my yep. skang da kumpul berapa bnyak da? ops takleh nk tlong klikkan,sbb sy pon ahli says.my,once kite da sign in kat says.my,dia detect ip address kite and dia takkan masukkan kita dalam unique ip address. kira kalo saya tekan pun awk tak dpt apa2,dan begitulah sebaliknya.. :)

8share