follow me

Thursday, July 28, 2011

Excited! Menang Kalah Belakang Cerita!

Salam satu Malaysia! Akhirnya..ini lah hari yang aku tunggu-tunggu untuk perlawanan timbal balik Malaysia vs Singapura di Stadium Bukit Jalil! Kepada yang tidak dapat membeli tiket tu..jangan kecewa..korang lepak laa kat kedai mamak yang ade wat screen besar..dari situ pown korg dah bole sokong! tengok aku ni..yang memang mengikuti sukan2 yang di involve oleh Malaysia..sampai sekarang xpernah pergi stadium..teringin gak..tapi ape kan daya..stadium nun jauh di sana..xpe laa! aku duduk umah then tengok stadium kat tv RTM jer! terima kasih RTM kerana buat siaran secara langsung :)

Aku sangat2 excited nak tunggu jam pukul 8.45pm! hope pemain2 Malaysia akan fokus dari start game sampai laa bila2! jangan sampai meledak goal pertama jer dah hilang fokus! fokus tu sangat penting! hope pertahanan kembali kebal..serangan semakin hebat! kunalan tulun bantu safee sali yer! kunalan mmg superb! Safiq xpe xdpt maen! awak tetap hebat di mata peminat.. :) if menang perlawanan esok dan dapat masuk pusingan ke-3 kelayakan piala dunia 2014 Alhamdulillah~~ if kalah kita sebagai penyokong Malaysia jangan mudah melatah! jadi kn ini sebagai pengalaman mereka semua! terus kan berjuang lagi!

p/s: Majulah Sukan Untuk Negara!

2 comments:

aerel said...

Go ! Go! Ateen haha

cik ateen said...

@aerel
hihihi..
maceh aerel..
go go aerel jugak!
heeee

8share