follow me

Wednesday, July 13, 2011

Selepas Sebulan Join Says.my :)


Salam satu Malaysia! lama dah xberblog..sapew yang selalu singgah blog ni terima kasih di ucapkan..bajet betol~~ haha:P ok jom terus citer pasal says! sape tau says ni ape?? before ni aku pernah post pasal says ni..Now selepas sebulan join says aku dah mengumpul sedikit hasilnya..Bagi mereka yang belom join,jom join says..senang jew...keje anda just promote iklan2 baru yang dier beri..Hari2 ada iklan baru..cuma aritu jer seminggu xde iklan..setiap kali orang klik link iklan anda..akan dapat 20 sen! nampak ckit..tapi if di kumpul ckit demi sedikit hasilnya akan menjadi banyak..cara nak promote link ni ada caranya..if ikut cara yang salah anda pasti akan di banned! sesiapa yang nak mencuba bole klik pic says kat atas tu! cepat!! alang2 on9 sambil2 tu jana pendapatan di says! SELAMAT MENCUBA!


p/s: SAYS.MY adalah keje secara on9 ku~~ anda bila lagi?Link

2 comments:

Putri N@ilofar said...

Salam. Ateen, mcm ne nk tukar header? ateen still pkai template lelou blog ke or tukar baru? sebab ina da try pkai byk kali da nk tukar header, x blh2..

ain ahmad said...

nak gak leh?hehe

8share