follow me

Monday, July 18, 2011

Tak Guna Punya SPAM!

Salam satu Malaysia! Hari ini seronok2 tengah on9..tiba2 chat box muncul..dari my friends.. memang dah lama xchat dengan dier..so aku xexpect yang tu bukan dier yang hantar..aku layan laa dier..dier tnya..aku jawab..then dier ckp wanna laugh:) then it is u on the video?? want to see?? darah aku terus berderau..dalam hati..video apew pulak ni..jangan maen2!! then aku reply video?? where?? lambat gak laa dier reply..then bg link..aku pown dengan tanpa fikir apew2.. terus klik link tu! then youtube yg mncl..dah makin takut nak tengok..then tengok2 video xleh nak maen..kena install adobe..siyes! tengok title dier nama aku kowt~~sape yang xterkejut! then aku nmpk comment2 kat bawah dier sume kawan fb aku! aku nak pastikannya..aku tanya salah seorg yang komen tu..aku nampak nama syikin..aku terus msge dier tanya ade komen ape2 video x? dier kata xde! so sah laa..aku kena SPAM dari FACEBOOK! siot betol laa..berderau darah aku taw! then baca komen2 tu..kenapa dier comments "he" aku SHE laa!! dengan tanpa buang masa aku terus tuka password FB! kena protect siot! ni ade lagi sorg anta benda yang sama! sah2 aku xnk layan..lantak ko laa...grrrrrrrrr~~

ni laa video yang aku maksudkan!

ni komen2 dier~~


p/s: Jangan suke2 klik link orang bagi..tanya sampai abes2an dlu baru klik! TAPI if dapat link2 says..klik laa ea..wat amal jariah tulun mereka2 yang join Says :)

4 comments:

neyra shazeyra said...

hampir kena td tp thru msg box

ieka said...

video nie pasal pe ten?aku x bukak pun coz internt lmbt,..de org hack ko ker?

cik ateen said...

@neyra shazeyra
saya dah bukak dh link tu..geram jew..masa tu awak offline ker??
ntah apew motiff org wat cmtu kn?hmmm

cik ateen said...

@ieka
ntah laa eka..aku xtau apew motif dier..geram jew~~

8share