follow me

Wednesday, July 27, 2011

Terima Kasih SAYS!

Salam satu Malaysia! kali ni aku wat entry pendek jer..hehe..balik lunch tadi aku on9 then aku on9 Facebook,Twitter n SAYS! Aku cek SAYS tiba2 aku tengok duit aku HILANG RM50! pastu terus check CASH OUT! tengok button cast out in progress dah hilang..mean duit dah bank in! yeah2!! duit pertama kali aku cash out sebanyak rm50 dah success.. then..aku tanpa menunggu lama aku cash out lagi rm300 untuk di bank in kan kepada aku.. ;) balik keje terus merempit pg bank kemas kini buku bank tengok dah masuk belom..tengok2 ada! rm47! rm3 tolak charge!


Terima Kasih SAYS! Terima kasih mereka yang sudah klik link2 saya! Duit yang aku kumpul melalui ini akan menjadi duit tambahan aku di kala dalam kesempitan..syukur Alhamdullilah..;)

P/S: siapa yang terasa ingin mencari duit tambahan macam saya..KLIK SINI!

10 comments:

aimi adilah said...

blh blnje aku nty =D

cik ateen said...

@aimi adilah
hahaha..bole..
tapi tulun laa klik jugakk

hehe :))

aimi adilah said...

i dh xd f.b cm ner nk klik????

cik ateen said...

@aimi adilah
xpe2..u bole klik kat blog ni..ni kat atas entry ni..klik 1-1 pic ea..
setiap pic mewakili iklan yang berlainan..
:)

aimi adilah said...

oo cm 2 ye... hihih... ok... just klik je ke???

cik ateen said...

@aimi adilah
aah klik jer..
then like laa..
dah abes loading..baru ko ttp..
hehehe..
thanks aimi..rajin2 laa jenguk blog ni..then klik iklan2 yang ade..
ari2 klik lg bgs..
:)

aimi adilah said...

kalo ary2 aku klik.. ary2 r ko kne blnje aku mkn kt kolej nty ahhahahahah.... =) i'ALLAH......
beb cm ner ko wt @aimi adilah 2.. aku wt xjd pon :((

cik ateen said...

@aimi adilah
thanks taw!
owh ko nak wat cmni ea..kena bnyk tuka setting n kena masuk kat coding2..nnt esok aku ajar ko ea..
aku ngntok dh ni..gdnite aimi!
<3

Marya Hana said...

wah, SAYS ni kasi lagi banyak dr nuffnang..

congrat's ateen..

cik ateen said...

@Marya Hana
bole laa tahan..
jom join says bersama2!!
hehe
:)

8share