follow me

Saturday, September 10, 2011

2 September 2011: Happy Birthday Mak

Kita sambung untuk entry seterusnya~~ 2hb yang lepas adalah befday mak aku! kami sekeluarga menyambutnya di Melaka! Sesampainya di Melaka..abah pergi booked tiket citer HANTU BONCENG! then kami pusing2 cuci mata sekitar Mahkota prade..lepas tengok wayang! kami sekeluarga makan pizza! (abah belanja) kami anak2 belanja secret recipe! lepas makan kami jalan2..n abah beli kan mak kasut sebagai hadiah hari jadi mak..mak terharu laa tu..hehehe.. then kami simpan barang2 yang di beli kat MP kat kete then terus pg ke DATARAN PAHLAWAN~~ ronda2 di sana pula.. :) lepas ronda sume kedai..akhirnya aku jumpe apew yang aku nk! apew dier..tunggu~~ hehe..jom tengok pic yang ade!

ape celopp tokkk~~baby! uchuk!

Inilah yang aku nak~ xdapat s2 sepersis s2 pown jadik laa~~ ALHAMDULILLAH :)

Pic pertama darinya~~

lepak2~~

dah jom balik!

p/s: aku saje beli dier bersamaan befday mak aku! SELAMAT HARI JADI MAK! :)

2 comments:

Aduka said...

tgk enpon bru teringat.
android nye still x jd.
ishhhhh.
proxy n port dh jadi.
setting kt browser je lg ni.
T____________T

cik ateen said...

@Aduka
tulaa..xpe nnt kita try lagi ea..hehe
:)

8share