follow me

Saturday, September 10, 2011

Aku PASTI rindu EAQAL!

Selamat pagi semua! aku masih belom gerak balik ke Shah Alam..tunggu adek balik sekolah dulu..Sekejap jer lagi aku akan keluar dari tempat yang ku anggap SYURGA buat diriku ini..dari kecik sampai besar aku duduk di sini..i will mish u JEMENTAH! SEGAMAT! Selain bakal merindui Family ku sendiri..aku PASTI amat merindui seorang makhluk Allah yang di beri nama Ammar Haykal! semasa dier dilahirkan aku xde..aku masih di Shah Alam..then strt cuti sem..Selama 4 bulan aku spend time dengan dier taip kali aku pergi umah atok aku! hubungan aku dengan dier sebenrnya adalah sepupu..tapi aku dah anggap macam anak aku..membahasakan diri sebagai MAK! mak sebenar dier paggil MAMA! (melele air mata wat entry ni) dah xbole nak type panjang2..jom tengok pic EAQAL!





masa ni dah nak magrib..semalam aku nak balik dah..so amek pic dier..muka dier nampak sedeyh pulak! rindu eaqal!

Eaqal jangan tggu kedatangan mak buat masa ni ea..mak PASTI akan balik! taggu mak yer~

Eaqal duduk dengan atok yer! Eaqal jgn nakal2..atok syg eaqal! eaqal jgn tggl kn atok~~

p/s: 4 bulan cuti membuatkan aku tidak mahu pulang ke SHAH ALAM! huwaa~~

2 comments:

Aduka said...

bayi yg mcm ni la bakal menjadi mangsa cubetan aku. hahahaha.

cik ateen said...

@Aduka
hahaha..comel kn dier?? nama dier eaqal...
:)

8share