follow me

Wednesday, September 21, 2011

Karipap-Karipap Cinta

Jumpe lagi di entry baru..memang arini nak update blog jew~~ Minggu lepas kawan2 aku geng2 umah semah datang beraya ke rumah kami~~ actually tu kunjungan balas..hehe..so kami plan nak hidangkan mereka dengan karipap sardin buatan sendiri..so petang tu pat2 beli bahan then buat laa KARIPAP! so jom cekidout cara kami buat Karipap-karipap CINTA!

buat intinya dulu~~

pastu uli tepung~~


xde mesin~ gelek tepung guna cawan pown jadik laa~~

pastu kelim laa tepung yang dah isi dengan inti sardin~~

Hasilnya~~ pinggan biru aida kelim..pinggan putih saya kelim~~

Sedia di hidangkan untuk teman2 tersayang~~ :)

p/s:Karipap2 Cinta dari Kami :)

1 comments:

8share