follow me

Saturday, December 31, 2011

Dah Berhabuk!


Salam satu Malaysia! diam diam kita dah hari terakhir dalam tahun 2011! WOW! 2012 bakal menjelma! cakap pasal 2012! actually aku takut..hmm.. xpe2 ape2 pown yang berlaku ingat laa Allah S.W.T.

Blog ni dah berhabuk! giler lama aku xupdate blog! malassssssnya!! xtau nak cakap camne malas dier tu! tapi aku bukan laa malas sangat..cuma malas nk sign in blogger.com! always sign in facebook.com & twitter.com! says.my pown dah lama xbukak! bukak2 tengok dah update! gler blur..hehe..Tapi bila bukak blog ni semula..aku jadik excited semula! siyes banyak benda aku nak cerita sebenarnya..banyak benda berlaku..ade manis! ade pahit! ada tawa2 jugak..hehe..nanti saya share selepas entry yang ni! sape yang xputus2 menjenguk blog mind spoken ni..saya ucapkan banyak2 terima kasih..ade gak yang sudi baca blog xseberapa ni..bukannya model, artis..tapi student jer..hehe..ok laa jumpe next entry! ni intro jer..wee :D

0 comments:

8share