follow me

Monday, January 2, 2012

Ombak di Langit bukan Ombak Rindu!

Salam satu Malaysia! aku update lagi blog! arini aku nk share ape yang aku jumpe kat laman social network! Now orang asyik nk berombak2 rindu jer..ape yang besh sangat ombak rindu tu pown aku xtau ape! selepas aku tgk ombak rindu malam 30/12/2011 aritu aku rase citer tu biasa2 jer..xde laa besh sgt..aku lg sdeyh ending citer tentang dhia..xtau laa nape org bole tgk wayang citer ombak rindu tu berkali2..sudah laa back to the main point..lets check it out pic kat bawah ni..

Nampak x gambar awan kat atas tu! Awan2 tu menyerupai ombak besar di atas langit..seakan2 tsunami besar melanda di atas langit..apa maksud disebalik kejadian ini..kita xtau..Yang pasti ini adalah salah satu Kekuasaan Allah S.W.T

0 comments:

8share