follow me

Monday, January 16, 2012

PANGKAH PANGKAH PANGKAH! HABIS~


Salam satu Malaysia! sekarang aku sudah berada di bumi terchinta SEGAMAT! atau lebih tepat JEMENTAH! aku dah sampai di rumah ku syurga ku~ semalam berakhirlah paper aku yang terakhir! Alhamdulillah aku bole jawab~ Sem 5 ni aku ade 2 paper jer.. 2 paper dari 7 subject! 1 major (ABSTRACTING&INDEXING) 1 minor (INFORMATION SYSTEM MANAGEMNT).. sekarang aku dah bebas dari segala cabaran dan dugaan sem 5! siyes sem 5 ni agak tough..dengan final project! event lagi! duit jangan cakap kuar xhenti2! dgn duduk luar lagi..nak bayar duit sewa umah, bil air, bil api, benda baru dalam hidup..agak2 dalam rm3000 kowt abes sem 5 ni..xpe laa~ memang sudah di jangka sem 5 akan banyak guna duit..hope segala pengorbanan yang aku telah lakukan semasa belajar ni akan di balas dengan perkara2 yang baik dan menggembirakan aku untuk masa akan datang! ape2 pown now aku gembira aku bersama2 dengan orang yang aku sayang! HOME SWEET HOME bebeh! tapi ini hanya lah sementara i'll be back to shah alam khamis ni! RTM sudah memanggil2! ok laa jumpe lagi next entry! bye! :)

THANKS MY BELOVED CLASSMATE 1SD205A! uollsss are awesome!!!

4 comments:

yad'z said...

tahniah dah berjaya harungi cabaran sem5. hehehe. =)

cik ateen said...

@yad'z
tq yad'z!!
alhamdulillah..
:)

ainulaqma said...

tahniah mak!!

cik ateen said...

@ainulaqma
tq anak!
anak lg awal dr mak..
camne target sem 5 ni?
huhu

8share