follow me

Friday, February 24, 2012

ADNAN SEMPIT 2


Jika dulu tagline dier " Di mana ada kemahuan, di situ ade highway" sekarang dalam Adnan Sempit 2 " Dimana ada highway disitu ada tol" hahahaha! Seperti biasa hari jumaat adalah hari jalan2 family aku selain ari ahad~ Selepas result kuar 22hb aritu aku memang nak sangat tengok citer Adnan Sempit 2 ni.. So hari ini aku tengok dengan family aku..ktorg berenam tengok wayang kol 6.30pm dan cerita ni habis kol 8pm! If tanya aku camne??? bagi aku best & kelakar..haha! macam lagi best dari Adnan Sempit yang pertama dulu! kali ni Adnan di cabar selama 30 hari untuk transform diri dier jadik ahli KOPERASI! (Corporate) yang bole speaking English very well and bole bermain golf! memang lawak! si laa tengok sendiri n bg pendapat korg sendiri! Selamat Menonton!

Wayang dekat ONE SEGAMAT MALL

Kat sini ade 10 panggung! kira banyak laa jugak!

Seat pown not bad.. curam gitu~





0 comments:

8share