follow me

Tuesday, February 28, 2012

HAPPY BIRTHDAY ABAH KE-50

Salam satu Malaysia! hari ini 28/2/2012 adalah hari jadi abah saya yang ke-50! hmmm.. 50 ker?? macam xpercaya jer...sepatutnya umur abah aku dah 50 kena ade cucu dah..tapi 1 cucu pown xde lagi..hehe.. n abah pown xmcm orang tua..macam orang muda ada laa..tengok wayang update dengan hp (ada samsung galaxy s2 n iphone 4s) masih aktif bermain bola sepak, gler hootttt (mancing), kawan pown dengan budak baya2 aku..so abah saya ni memang berjiwa muda..so senang laa ktorg nak layan..hehe.. pe pown now abah dah cecah 50 tahun mean abah dah tua! hehe..insyallah aten akan balas segala jasa mak n abah..tunggu aten abes degree yer.. SELAMAT HARI JADI ABAH! WE ALL LOVE U! :)





4 comments:

aimi said...

hoy brthdy pakcik =)

cik ateen said...

@aimi
hoy!
terima kasih anak..
hehe

Nur Zalikha said...

hepy besday pakcik ! hehe
ok dah bole comment dah blog..haha

cik ateen said...

@Nur Zalikha
HAHAHA!
ok adek!
:)

8share