follow me

Tuesday, February 21, 2012

RESULT EXAM BACHELOR DEGREE

Salam satu Malaysia! Seperti yang di gosip2kan sebelum ni RESULT EXAM untuk student bachelor degree akan kuar pada 22 FEBUARI 2012!Esok laa! Esok result masing2 bole di lihat dekat email peribadi masing2! xkesah laa Yahoo ker Gmail ker or lain2! yang penting! bukan kat UiTM Student Email yer! Tapi xsalah pown nak check kat situ..mne tau ade kn! hehe..If nak check kat STUDENT PORTAL korang bole start check esok pagi kol 9am! macam biasa laa traffic bakal jem... every sem sama jer! GOOD LUCK TUK SEMUA! Result yang bakal kuar itu adalah setimpal usaha korang sem aritu! Redha jelaa.. :)


Nak tnya pasal perasaan! esok aku ade perasaan EXCITED! xsabar nak tggu games malam tu! MALAYSIA VS JAPAN! hehe! tuk result xde perasaan pulak sem ni! tapi makin dekat makin terasa..aku akan nervous time bukak email nanti~ Hope result bakal aku lihat tu menggembirakan aku~ Insyallah~




2 comments:

Marya Hana said...

seram sejuk, goodluck ateen (:

cik ateen said...

@Marya Hana
TERKEJUT!
gdluck jugak marya!
hehe

8share