follow me

Friday, February 17, 2012

Separuh Akhir/Semi Final Piala Thomas & Uber Macau 2012


Salam satu Malaysia! selesai sudah suku akhir piala thomas & uber tadi~ ade game yang tough n ade gak yang menang mudah~ ape2 pown boleh berlaku kat atas gelanggang! ok untuk keputusan suku akhir tadi! Team Uber Malaysia kalah mudah dengan Thailand 0-3! Esok diorg akan main untuk mngisi slot no.5! dan akan bertemu dengan Hong Kong! Dan keputusan untuk team Thomas Malaysia menang dengan menundukkan India 3-0! Syabas untuk Hafiz Hasyim yang pertama kali menang game dalam kelayakan piala thomas ni..hope permainan beliau akan terus konsisten dan membantu Malaysia masuk final! insyallah~ Esok team thomas Malaysia akan bertemu Japan untuk separuh akhir..kita doakan yang terbaik tuk team Thomas kita! semoga mereka menang dan masuk final!


Result Match Quarter Final 16/2/2012

Timetable Semi Final 17/2/2012


Dengar Semi final ni pown xde live..so harap bersabar if memang xdapat tengok secara live..macam biasa! bergantung harap dengan live score jer..huhuhu





0 comments:

8share