follow me

Thursday, February 16, 2012

Suku Akhir! / Quarter Final Thomas Cup & Uber Cup! Macau 2012



Salam satu Malaysia kita jumpe lagi dalam Rancangannnnnn! aten di mana aten di sini! hahaha! bajet betol! ok aku memang nk update pasal badminton jer ni..itu jer yang bermain dalam kepala aku! so sape berminat terima kasih di ucapkan..if xsinggah pown jadik laa~ hehe! Tadi Team Thomas Malaysia turun menentang Korea! Alhamdulillah Malaysia menang 3-2! Mari kita tgk result penuh!


Ni result penuh game dgn korea tadi..Malaysia tewas melalui Hafiz Hasyim n Mohammad Arif~ 2-2 perseorangan laki! Malaysia wiso dgn 2 perseorangan ni..hope pasni game lawan india sume main dgn perfomance yang bagus..insyallah :)


Ni pulak result keseluruhan tuk 15/2/2012~


Jadual Perlawanan 16/2/2012!

If ikutkan jadual perlawanan esok! Malaysia sebagai Juara Kumpulan D akan jumpe Naib Juara kumpulan B iaitu India.. ni untuk Thomas cup.. Untuk Uber cup pulak Malaysia naib juara kumpulan w akan jumpe Juara kumpulan Y~ esok perlawanan thomas n uber Malaysia akan berlangsung pukul 6.30pm! JANGAN LUPE SAKSIKAN! insyallah ade live kat tv n live streaming..if xde..live score pown jadik laa~ if ade live streaming saya akan update kemudian!





0 comments:

8share