follow me

Wednesday, February 22, 2012

TERIMA KASIH SEMUA

Syukur Alhamdulillah dengan Result yang aku terima awal pagi tadi~ kebiasaannya aku always dapat email lambat! xsangka semalam dapat cepat pulak! alang2 xtdo lagi tu aku tengok laa result! dup dap dup dap aku kurang laa dari sem2 sebelum ni.. coz aku dah ready n redha dengan segala result yang bakal kuar! Aku percaya! ape yang kita usaha itulah yang akan di balas balik! Insyallah~

Selepas tengok jer result tu! aku xtau nak cakap apew! otak aku main persoalan pulak?????? aku blur sekejap! n terkedu skaly! hahaha! aku tertanya CGPA untuk ape? GPA untuk ape? siyes lama taw aku pk..pastu aku tnya kat twitter n fb~ dah ade org explain..tapi still blur..KO DAH NAPE? pangggg~(tampar skaly) pastu kawan aku a-are chat dgn aku..aku tanya laa dier.. explanation dier wat aku kembali normal! O0O0O0O..paham dah! I GOT IT! pastu baru terjerit2!! (dalam hati) ALHAMDULILLAH! MENINGKAT! cecah TARGET dalam kertas aku! aku tulis kat slip exam aku nak result sem 5 3.7 KE ATAS! Susah camne pown sem 5 ni aku akan dapatkan jugak! dan akhirnya~ Usaha aku di balas dengan sepenuhnya!

Like my friends said Almaost win the Game! INSYALLAH~ (Syikin Alias, 2012) Degree memang nampak banyak sangat perbezaan..bole dikatakan aku more independence dari diploma! diploma bnyk mintak tanya senior, kawan! degree aku xde tanya senior..kawan jer.. Tapi bgs gak..aku ikut flow jer..belajar sendiri..usaha sendiri.. buat keputusan sendiri..baru nampak keupayaan sendiri..Satu jer matlamat aku! SELEMPANG PINK! insyallah ade 1 sem lagi untuk aku usahakan! untuk MAK! & ABAH! dan transkrip aku ade tercatit! MINOR IN INFORMATION SYSTEM MANAGEMENT jugak! insyallah :)

TERIMA KASIH kepada MAK! ABAH! JOYAH2! LECTURERS! CLASSMATES! HOUSEMATES! &&&& ESPECIALLY MY GROUPMATES! HASDAYANTI HANIM! AIN SHUHADA! & NURHANINNASRIN! TERIMA KASIH SUME!





0 comments:

8share