follow me

Saturday, February 25, 2012

TERUKIR DI BINTANG

Salam satu Malaysia! Hari ni entry aku menggelikan sikit untuk aku! hahaha! KENAPA? coz entry aku bertitle! TERUKIR DI BINTANG! mesti korang kenal YUNA! alaaaa~ artis yang memiliki suara unik tu~ hahaha! DAN pada sesiapa yang mengenali diri ini~ saya yang bernama ILYA NUR FATEEN BINTI OTHMAN memang tidak menyukai artis bernama YUNA! KENAPA? no reason~ tiada sebab~ tettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Maybe masa kelahiran sebelum ni aku n YUNA musuh ketat kowt... memang langsung xlh terima YUNA! (Bajet Yuna suka aku laa, YUNA pown xsuka aku!) haha! Nampak dier nyanyi dalam TV aku nak tutup TV tu..dengar dalam radia Tutup Radio tu~ Jumpe aku rase nak lari laju2 jauh dari dier..haha! gler bajet..

TETAPI! semasa aku kerja di RTM setiap hari aku pasti akan dengar lagu dier xkira laa odw g kerja or balik kerja! jem kan! untung ade radio..sah2 aku tumpang kereta orang..xsopan laa if aku nk tutup radio dier setiap kali dengar lagu yuna! so lagu Terukir di bintang ni laa aku always dgr..sampai terhafal2! pada mulanya aku nyanyi dalam keadaan mengeDOG n siap tambah harmonis ak sendiri..haha! now aku dah bole terima lagu dier..SEBAB! aku xsuke YUNA! bukan lagu dier! lagu dier yang ni memang menggoda aku! n lagu ni pown tengah hot! sampai citer pelarian kat TV3 sekarang pown guna lagu dier..Yusry n Lisa kahwin pown guna lagu dier..memang tengah hits laa tu..


One more things.. aku suka tagline dier dalam iklan CANON! "di setiap gambar ada lagu" Itu betol! aku setuju sangat! kita mempunyai persamaan pendapat di situ YUNA! n aku pown minat CANON! CANON DELIGHTING U ALWAYS~

p/s: ada laa seorang kawan aku ni..dier suruh aku think positive! memang aku akan think positive..tapi untuk YUNA ni..maybe situasinya berbeze...aku pown xtau nape aku xsuke YUNA! mean dier srh aku cuba jangan membenci yuna..hahaha! Insyalllah~

"Inilah pertama kalinya aku search google pic YUNA! n utube YUNA! OMG!"




2 comments:

ainulaqma said...

mak sengal!!! :P

cik ateen said...

@ainulaqma
hahaha!
mak terpaksa jujur anak..
siyes mak xlh nk suke or minat yuna!
hahaha

8share