follow me

Friday, March 2, 2012

Alhamdulillah Yuran Pengajian Telah Di Bayar~

Salam satu Malaysia! seperti yang di jangka..arini akan masuk duit PTPTN! korang dah cek? bagi sape2 blom cek tu xyah susah nk cek..tengok kat bursary UiTM cek yuran pengajian korang dah tolak belom?if dah mean dah masuk laa..itu untuk bg sesiapa yang amek PT yer..bagi mereka yang berkemampuan bole buat bayaran sendiri di bank2 islam yang ada..korang just print slip yuran pengajian tu then buat pembayaran di sana.. now settelkan duit sewa umah, bil air n bil api~ Esok SABTU! pastu AHAD! mean what?? BALIK SHAH ALAM~ bermula lah semester baru dengan semangat yang baru uolllsss~

Alhamdulillah saya sudah bayar yuran pengajian~ THANK PTPTN!


p/s: INGAT! saving yer kawan2! jangan boros2.. jangan terlalu seronok2 masa meminjam duit PTPTN nanti lepas bayarnya semula baru anda semua bole beronok2! hehehe




0 comments:

8share