follow me

Monday, March 5, 2012

Hari Pertama Kuliah!

Salam satu Malaysia! Alhamdulillah aku masih rajin mengupdate blog ini~ Aku akan cube untuk update n xbiarkan blog ini seperti sem2 yang lepas! Insyallah~ Hari ini hari pertama start kuliah untuk pelajar ijazah! Aku bangun pagi xtau nk watpe..juz duduk depan tv dengan housemate2 yang lain! Kelas aku yang pertama arini start kol 6pm! memang jenuh menunggu masa nk g kelas~ bosan pown ade tadi! like always aku ade masalah di pagi hari or allergic dengan habuk! sesema datang! Benci! GATAL hidung aku taw! pas makan meggie goreng (makanan org bujang) then makan ubat! TIDO! Zzzzzzzzzzzzz.. then sampai laa kol 6 yang di nanti2! haha! JOM KE KELAS! dah laa salah tengok jadual! 1st kelas tuk sem 6 dah salah! ktorg pg BK4 padahal BK8! sampai sane cam biasa! 1st kelas ramai xdatang yang ada tadi 8 orang jer~ xlama kemudian lecturer pown datang..rupenya En. Fadhil yang mengajar~ tulis nama amek attendence balik! Makan Time! saya makan chiken chop! Now saya sudah lapa semula~

Jadual yang sudah di update! esok saya ada 4 kelas! start 10pagi sampai 9 malam..biasa laa 1st week..so xkan belajar terus..juz intro jelaa..aku akan setia ke kelas! nak teruskan record xpernah ponteng kelas since sekolah! amek keberkatan~ :)




2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

rabu cuti? mai jumaat xda claz...

cik ateen said...

@Mysara Ab Rahman
aah rabu ct..hehe
yekew..besh laa jumaat ct..
saya siap sabtu ada kelas..
huhu

8share