follow me

Sunday, March 11, 2012

JALAN OH JALAN PART 1

Salam satu Malaysia! Seminggu sudah aku kat shah alam ni.. abes minggu pertama kelas! sape kata minggu pertama kelas xbelajar lagi? siap dapat assignment ok! Sem ni jadual aku pelik sangat! n PACK! tapi ade lobang2! 1 ari 1 kelas~ n ade gak yang full! lagi2 ari selasa~ disebabkan agak free! so memang banyak berjalan2 since balik sini minggu lepas~ JALAN- JALAN CARIK MAKAN~

4/3/2012! DIGITAL MALL PJ & SUNWAY PYRAMID



1st time aku bawak family aku g sunway pyramid..dah last sem kena bawak family jalan2 kat tempat2 yang mereka belom pernah pg! mak excited belakang sunway ade sunway lagoon..mak mmg suke main air!



Sebelum g sunway aku yang dari segamat johor terus menuju ke digital mall pj untuk beli yang di idamkan iaitu DSLR! now i get it! Alhamdulillah..depan mata mak n abah aku beli camera tu..Selain tu aku beli kan ade aku hp samsung n abah aku pown shopping skaly beli papago! memang abes duit kami di sini..huhu






2 comments:

nisA l0vyra said...

Akuuu nakkk DSLR tuuuu . cantikkk siottttt

nisA l0vyra said...

jelousss deyhhh >< bawakk balikk sgmatt nntyy tawww .

8share