follow me

Sunday, March 18, 2012

JALAN OH JALAN PART 2

Salam satu Malaysia! susah betol aku nak update blog sekarang! huhu..nak wat cmne... line dah laa slow pastu terputus2 pulak.. benci taw! kan besh line laju macam kat rumah..come on bebeh! laju laju~ celcom broadband ku laju~ celcom braodband ku laju laaa lagi! dah sudah nyanyi pulak! aku malas nak berceloteh panjang2..so tunjuk pic jer! tapi line macam hampeh ni membuatkan aku panas ati untuk update blog! tanpa melengah masa jom cuba upload pic!

7/3/2012- SUNWAY PYRAMID!

Sampai2..kami terus pg tgk tiket! kami dah bercadang nak tengok the resident evil.. aritu xbnyk citer besh..so kami cabar diri kami masing2 tengok 1 wayang tapi seat lain2! memang jerit sorg2! gelak sorg2! makan pop corn sorg! sume laa sorg2! hehe..

Itu dier! tiket wayang kami! nampak x? tempat duduk kami lain2!

Lepas kami tengok wayang kami terus pg ke pizza hut! sama jugak..seperti yang dirancang kami akan pizza! pizza ni aku n anin yang belanja! selamat menjamu selera kawan2 ku!

Perut dan buncit! kami pown kehilangan 1 kawan! yang ade appointment di tempat lain! kami decide jalan2 di asean avenue dulu~ pusing2 laa kami kat ctu! memang rrambang mata laa diwatnya..

Masa pusing2 asean avenue aku mengeluh penat! aku xlarat nak jalan2 dah..masa tu baru tengahari! lama lagi nak tunggu malam tuk balik! aku cadangkan ktorg tgk wayang lagi! tapi aku kena belanja half dr tiket sebenar..ok laa! janji aku xbosan menunggu orang jemput malam nnt! lama tu! ktorg pown terpaksa laa beli tiket cinta kura2! adnan sempit 2 aku dah tengok!

Habes wayang kami terus ke surau tuk sembahyang maghrib! masa aku kusyuk tgh sembahyang..rupenya2 ade classmate2 aku yang lain turut sembahyang di surau yang sama! masa zohor jumpe group lain! bal, ika n fara! then maghrib jumpe sheila, elmy n mia!

Lepas sembahyang kami jalan2 pusing2 sunway lagi..then perut rasa lapa pulak! sekali lagi seperti yang di rancang kami akan makan kek! kek tu di belanja oleh has! so kami pown pg laa ke secret recepi! Makan~Lepas makan kami jalan2 lagi! so bored! xtau nk watpe dah..kami tunggu kawan kami jemput..tapi malangnya kol 10 malam dier msge dier cakap dier xdapat jemput..so kami pown decide balik naek bus terus! tapi that time hujan lebat! ala yang KL banjir aritu..pastu mia call dier cakap jom laa balik dgn diorg! korg imagine! naek kete 8 orang! haha! kami pown selamat sampai di rumah masing2!

GROUPMATE DAY!

Kami keluar aritu coz kami sudah plan masa ct sem untuk kuar together2 one day! juz for the groupmate! memang penat! lebih 12 jam kowt! tapi enjoy abes!




2 comments:

8share