follow me

Monday, May 28, 2012

Kerja Melambak uolllssss~

i need more time to finish all my work! 

Salam satu Malaysia~ Camne cuti korang?? besh x? ker xct mne pown? Untuk pengetahuan korang sume aku xbalik rumah pown cuti ni..sob2! bukan saje2 xnk balik~ cuma hati rasa xsedap nak balik rumah ku di Segamat sana.. Terpaksa laa aku teguh berdiri di UiTM Puncak Perdana yang telah menstresskan diri ku ini! Kerja ktorg bnyk uolllsss~ so xsanggup nak biarkan camtu jer.. esok bermula lah perkampuangan saya di library! insyallah dengan semangat yang ada aku akan cube sedaya upaya siapkan segala tugasan yang tinggal! bpe banyak? MEMANG BANYAK uolllsss~ Esok pagi aku nak g library uruskan tuk apply sambung MASTER dulu~ isnyallah aku akan sambung master sejurus abes praktikal bulan 9 ni~ memang xrehat langsung aku tahun 2012 ni.. aku membuat keputusan tuk terus sambung master n insyallah apply jugak kerja part time kat sini.. ikut plan macam nk try mintak apply kerja kat PPAS~ mane tau ade rezeki part time kat situ~ petang g laa kelas Master tu~ malam rehat! rehat laa sgt if ada kerja sekolah amek ko! insyallah aku akan pandai bagi masa! doakan saya abeskan degree ni dengan jayanya yer kawan2! dan doakan kejayaan saya selepas abes degree.. saya akan cuba sedaya upaya untuk banggakan kedua2 ibu bapa saya! Amin~

Kerja Sekolah yang tinggal:

1. System Digital Library (Greenstone)
2. System LibraryAutomation (Pustaka)
3. System Web Programming (Reference Desk Reporting System)
4. Final Project Marketing ISD (Infotech)
5. Final Project SISP e-commerce (TBS)
6. Final Project Metadata (Football)
7. Assignment individual Digital Library
8. Assignment individual SISP
9. Presentation workflow Computerized Cataloging (GPLS)
10. Thesis (Social Network in UM Library)
11. Lain2 test2 tuk setiap subject yang ada yer uolllssss~

p/s:Sume ni aku harus selesaikan lagi 3 minggu.. lepas ni aku start exam 27 june! n abes paper 3 july! wish me good luck bebeh!

0 comments:

8share