follow me

Wednesday, August 15, 2012

Aktiviti Kedua Bersama Warga PTDI UiTM Segamat Johor : IFTAR

Salam satu Malaysia.. Sejak akhir2 ni badan asyik penat2 jer.. Sebab nak positive kowt.. dan finally aku dah positive.. raya awal uolllsss~ ckp pasal raya sampai sekarang aku belom ade satu pown baju raya.. esok2 jelaa beli..hehe.. Ok jom teruskan citer yang sebenar.. jumaat yang lepas aku dan student praktikal yang lain bersama2 warga PTDI berbuka puasa bersama2.. Tanpa berceloteh banyak jom laa tengok gambar yer~cekidout!

staff dan keluarga yang sudah sampai~

Person in Charge (PIC) IFTAR En. Syukur~

Miss Nurul (Librarian) akan transfer ke PTAR.. so last hujung bulan 8 ni..huhuhu

Miss Hani (Librarian) & kak Ji~

Makanan kami berbuka puasa~

Macam nk tunggu rombongan meminang~ hahaha

Kak Mas dan Mat~

Dan Azan~Makan semua~

Kenyang~ balik dulu laa PIC~

En. Amin dan keluarga~


p/s:Banyak lagi pic.. tapi ini sajelah di share.. lain2 aktiviti akan di share kemudian~

0 comments:

8share