follow me

Thursday, August 30, 2012

Aktiviti Ketiga Bersama Warga PTDI UiTM Segamat Johor:Majlis Hari Raya 2012 + Majlis Perpisahan!

Salam satu Malaysia! dian xdiam dah nak masuk bulan September dah kita! Esok negara kita Malaysia akan menyambut Ulang Tahun Kemerdekaan yang ke-55! Yeah!! Esok cuti! dalam kegembiraan esok cuti.. ade jugak kesedihan hari ini! Hari ini bersamaan 30/8/2012 adalah hari terakhir boss saya cik Nurul bertugas di PTDI.. dier telah bertukar kampus dekat UiTM induk Shah Alam.. Hujan di petang hari bagaikan mengetahui isi hati warga PTDI dan juga hati Housemate cik Nurul sendiri iaitu Cik Hani Boss aku jugak! walaupown baru sebulan bersama warga PTDI aku dah rasa selesa dengan mereka semua.. rase mcm ade keluarga besar.. huhuhu..sedih dah ni.. ok lah nnt saya citer pasal cik nurul yer next enty.. now nak citer majlis hari raya semalam..

Semalam PTDI telah mengadakan Majlis Hari Raya bersama staf dan keluarga staf.. Alang2 mengadakan Jamuan hari raya tu.. kami sambut sekali majlis perpisahan cik Nurul.. dan in advance skaly merdeka! hehe..oklah xyah citer banyak meh saya tunjuk gambar2 yang ade sekitar majlis tersebut! WARNING! Gambar yang banyak! hehe

MC kita pada malam tu Cik Ellyana

Dimulakan dengan Marhaban

Kemudian ucapan dari wakil PTDI Cik Hani

Kemudian, Ucapan dari Ketua Kelab PTDI Encik Syukor

Encik Amin Jurukamera PTDI

Kemudian, Ucapan dari Cik Nurul.. jangan nangis Cik Nurul~

Cenderhati untuk Cik Nurul dr PTDI

Kek Untuk sambut befday Staff PTDI dr bulan 4-9!

Merekalah yang di raikan!

Sate antara juadah malam tu, selain ayam bakar, soto, mee goreng, kek dan macam2 lagi..

inilah masanya! Serbu! Makan!

Artis jemputan malam tu! haha! Mat dendangkan 3 lagu~

Tengah2 Boss kami !

Bunga api! Sambut Merdeka lah pulak! ahhaha!

cantik2!

3 Boss kami! dari kiri Cik Nurul! Cik Hani! & Cik Mawar!
Sesi Bergambar pulak! susah betol nak kmplkan semua.. amek masa hampir setengah jam jugak laa nk susunkan!

Tengok still xtersusun..siap bole berbual jap kat dpn tu..haha!

Setelah sekian lama! Inilah hasilnya..keluarga besar kami! :)

Next aktiviti membungkus makanan lebih! pastu balik! esok kerja!
p/s: Seronok! Sedih pown ade gak! tapi kami enjoy majlis tu sampai habis!Selamat Hari Raya Semua! Maaf Zahir Dan Batin!

3 comments:

Azwa Azee said...

cik nurul dah transfer?

Cik Ateen said...

@Azwa Azee
dah..
semalam last day cik nurul di uitm segamat..
huhu

Cik Ateen said...

@Azwa Azee
dah..
semalam last day cik nurul di uitm segamat..
huhu

8share