follow me

Sunday, August 5, 2012

Alhamdulillah Tercapai :)

Salam satu Malaysia setelah sekian lama xupdate blog uollllsss~ Hari ini ari ahad aku xde pe2 wat selain tengok Olimpik~ Hari ini aku just nak share dan bagi tahu yang aku dah graduate in degree..now tunggu abes praktikal jer before konvo nanti! Hari jumaat yang lepas bersamaan 3 ogos aritu result sem 6 degree aku sudah keluar..Disebabkan buzy sepanjang hari dengan Audit MPC QE-5S aku xde masa nak check yahoo mail aku tuk check result.. Masa waktu rehat orang g solat jumaat time tulaa aku check result sekejap.. Betapa takutnya aku nak check result sem 6 ni xseperti sem2 sebelum ni.. subject yang ak plg tkt tgk adalah subjek SISP (system).. sebelum exam aku ckp aku takut! masa exam alhamdulillah aku bole jawab..tapi aku still takut.. i dont know why! tapi Alhamdulillah Result aku always diselamatlkan oleh subjek system jer every sem~ subject library aku memang xlh score..huhu.. xpe laa aku yang cabar diri sendiri utk amek subjek library degree ni..if ikut kan 1st choice aku masa mula2 pilih dulu SYSTEM! pastu tangan gatal tuka LIBRARY! antara 3 subjek 1st aku suke System, Record Baru lah Library~ 

Alhamdulillah makin lama aku suke gak library coz dier ade gak keistimewaan dier tersendiri yang buat aku xmenyesal pilih library! if Library + System is awesome! But believe me antara 3 subjek ni  Library paling susah! if xcaya! cabar diri anda juga! Dulu masa diploma nk buat keputusan nk sambung dlm course ape..orang asyik ckp System susah~ lagi2 ade web programming.. if tnya aku web programming xssh sgt.. yang ssh dalam subject system bg aku adalah database..tapi tu pown xsesusah subject heading yang korang kena belajar dalam subject library! Ape2 pown terima kasih system sebab subjek system aku bole cover result aku setiap sem..Alhamdulillah sepanjang amek subjek system sume dapat A kecuali PC maintenance dapat B+ aku xtau nape! itulah subjek paling senang system! 

Groupmate Sepanjang Degree <3 font="font" nbsp="nbsp">

Di sini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada group2 mate aku yang sentiasa berada di sisi aku selama 4 sem kita di UiTM Puncak Perdana! hanya kita jer berempat yang still duduk kelas yang kita ditentukan since awal2 dan xpernah berpecah.. Hanya kita jer tahu kenapa kita xtuka kelas xbersama kawan2 segamat kita yang lain.. Memang rase cemburu pernah ade bila tengok kawan2 kita yang pernah rapat dengan kita suka2 sesama sendiri.. Tapi xpe.. ini keputusan yang aku buat sejurus abes diploma..aku xnk di tuduh merampas kawan lagi.. sakit woiii! padahal xde niat skaly pown ingin merampas kawan.. Hope c dier yang jauh di sana bole nampak aku xpernah berdekatan dan rapat dengan kawan dier.. tapi ati aku sebak time jumpe kawan2 dier..aku takut diorg pk aku ni sombong..dah ade classmate baru xingt kawan2 lama.. xpe laa.. hanya aku jer tau perasaan tu sume..aku bertahan selama 2 tahun..sudah laa..buat sedih jer!

Dengan Has, Hanin & Ashu lah ktorg selalu buat kerja sama2.. walaupown kadang2 ade keadaan tegang tu biasa lah~ bla stress emosi terlebih~ lagi2 dengan cik nin! kita selalu gaduh senyap kn? Ego anak sulung woii.. rindu nak gaduh senyap dengan kau cik nin! tapi aku sayang group mate aku ni! diorg pown ade prinsip masing2.. i likee! nnt kita reunion yer.. nnt ade masa kita decide date! i want it! MUST! banyak date kls kita xjadik..hancur ati aku..ajak orang g Genting xpg2! nak pagi Afamosa melaka pown xjadik! pg PD pown xjadik~ sampai ke sudah..huhu.. ok laa malas membebel..cukup lah sampai di sini.. nak tengok Badminton jap lagi! bye2!

p/s: Alhamdulillah impian aku ingin memakai si pinky sudah tercapai..tunggu masa dan harinya saje! now aku buat keputusan untuk sambung Master terus..hope keputusan ini adalah yang terbaik untuk aku..huhu

2 comments:

ainulaqma said...

tahniah mak!!!

Mak jd inspirasi ank :))

Cik Ateen said...

@ainulaqma
tq anak..
insyallah anak bole lakukannya..
gdluck!

8share