follow me

Sunday, September 9, 2012

Shah Alam :)

Salam satu Malaysia! Jumpe lagi dalam entry yang terbaru~ Rajin kau update blog sekarang! bagus2! ini untuk hari tua aku nanti nak gelak nak sedih baca e-diary aku ni..hehe! over laa kau aten! dush2! Semalam if ikutkan pagi tu aku malas nk follow adik aku no.2 hanta dier balik shah alam untuk sambung degree~ tapi last minute decide follow gak! if tak mati kebosanan aku kat rumah..huhu.. Balik Shah Alam wooo!! lama xjejak kan kaki di sana.. Rindu lah jugak kenangan kat sana! If ikutkan family aku kena hanta aku n adik aku no.2! if ikut time table aku pown kena masuk 10/9 utk master...tapi malang ade sedikit masalah kerana aku masih praktikal.. redha jelaa~ so insyallah masuk lambat ckit.. kita tggu dan lihat yer..ada jodoh lagi kah aku dgn Shah Alam~

SHAH ALAM?? Dekat twitter sekarang Shah Alam tengah trending wooo!! myb now tgh musim budak naik masuk tuk degree, master & PHD! good luck uollsss~ Esok confirm start jammed kat induk tu n sekitar seksyen 7 shah alam! sabar jelaa ea..ade jugak kawan2 aku yang baru nak start praktikal esok~ aku punya praktikal pown dh nak abes..hehe! Ok xyah celoteh lgi yer cik aten..mari kita cerita seharian semalam berada di shah alam~ pukul 9am kowt aku dan family gerak dari rumah.. then sampai tangkak singgah breakfast jap..pastu teruskan perjalanan sampai RNR seremban.. kat sane singgap beli topup touch n go..pastu terus kan perjalanan sampai UiTM Shah Alam~then tunggu punya tunggu dalam keadaan panas terik adik aku tu siap laa daftar kat kolej melati.. pastu angkat barang dier masuk bilik then ktorg keluar ke Giant Shah Alam seksyen 7 beli barang adik aku tu..bukan barang dier jer..beli barang dapur umah jugak..lepas shooping ktorg lunch kat D' Arab Cafe ~pastu anta adik aku tu balik ke kolej dier semula~ then ktorg g ke Kolej PTPL adik no.3 aku bagi dier sedikit makanan dan duit belanja~pastu singgah Tutti Fruity kat sblh beli jap before ktorg gerak balik ke segamat semula~ abes cerita! hehe! ringkaskan! now marilah tengok pic xseberapa aku amek semalam.. untuk hiasa entry jer..hehe!

Bulatan kayangan! dah lama xpusing2 kat sini~ huhu

Kolej Melati! Tunggu adik daftar~

Giant Shah Alam S7! Nak beli barang sape sebenarnya ni?


Eh! Ko pown sebok nak shopping bawang ker? haha!

Hasil Shopping~

Lamb roster chiken! D' Arab Cafe~

Nyum2!
p/s: Sekian sahaja untuk entry kali ini~ jumpe lagi! bye2!

0 comments:

8share