follow me

Friday, October 5, 2012

Cuti-Cuti Malaysia: Cherating :)

Salam satu Malaysia! arini aku nak citer pasal Cherating! Tak kira dah lapuk camne pown nak citer jugak! Tatap tatap entry ni sepuas2nya.. Sebenarnya xplan pown nak pergi.. Tapi pagi hari selasa kowt (xingt) boss kecik aku ni call ajak pergi Cherating..teman dier yang still single uolsss~ yang lain2 dah ade family sendiri..so bla aku ade, ade laa geng bujang! so aku bincang baik dengan mak aku.. dier pown kasik..akhirnya CHERATING HERE I COME! WARNING! Ada banyak gambar! itu jer mampu~

sebelum gerak breakfast dulu! amekaw makan nasi!

Akhirnya sampai lis na ree resort!


Yeah2 dapat kunci bilik!

Our Room 202!

My good driver! with her OREN!

Sebelum masuk bilik amek gambar dulu..hehe

3 katil! cik hani punya.. saya punya.. susband saya punya..haha!

Ke Pantai!

Termenung jauh dgn mak mas~ haha!

Macam tengah bercuti kat luar negara pulak~

Rumah papan yang ade astro.. umah aku pown xde kowt~

ABC penyebab demam gediks!

Kami buat sandwich untuk di jual~ haha!

Penjual!

Mari2 2 singgit 2 singgit! laku sgt ni..hehe

Berjalan2 di tepi pantai pulak~

Anak ketam~

Obor2!

xtau laa mak ketam or bapak ketam..haha!

Mr. Crab!

Potrait!

Aten laa! haha

view dr bawah~

khazanah laut~

Sayang mereka!

Boss kecik yang sporting!

Sotong!

Udang!

tukang masak ni!

BBQ time!

bakar jangan xbakar!

Ni model bbq! ahha

Lepaking! ngeteh ker? hahaa!

sunrise!

Tenang bila tengok!

Sangat cool dis pic!

aku btol2 di bawah sinarannya~

cik hani dengan gayanya tersendiri..hehe

Ni antara gmbr fv aku... en syukor!

Subahanallah cantinya~

tapak kaki ku~

ombak yang menarik~

Oren bersama teman2 nya~

Aku pown ade si oren jugak! haha

1st time naik ULUK!

Model majalah mangga muda!

Bergambar bersama sebelum kami balik!

sebelum balik kami makan nasi ayam dulu!

Then carik sikit buah tangan..kemain keropok ombak!

then dah nak sampai ade accident plk kereta kancil sondol kereta kebal..ish2

Fuhhh! lega lepas update now xhutang entry pasal Cherating sorry laa lambat! bz ckit..baru balik shah alam! cter shah alam insyallah akan di update.. :)

1 comments:

sweet stevia said...

geng...yang kancil sondol kete kebal tu yang tak tahan tu,....dari mana laa datangnye kete kebal tu..ish..ish..ish. anyway good post.keep it up geng.

8share