follow me

Tuesday, October 23, 2012

Emel dari PTPTN: Makluman Pegawai Pemantau Akaun PTPTN


Salam satu Malaysia! rase macam dah lama xupdate blog ni.. dah start laa tu nak malas2.. ahahaha.. bukan malas.. cuma xde pe2 nak di share kan kat cni..tu yang xupdate..hehe.. jalan2 kat blog org pown xsempat.. so arini aku rajin kan diri pergi betol kan email aku yang ngeng xlh nak reply email or sent email kat org.. SAKIT HATI! dah laa kemain susah nak sign in yahoo mail tu.. kemain security.. nak sign in kena masuk code..bukan code dier bg secara pop up! Tapi kena pilih nak verify code guna call or sms.. beria laa aku tggu call dari yahoo or sms dari yahoo.. then dapat code baru bole sign in.. bnyk prosedur... BOSAN! Ok lepas dah sign in dan betolkan ape yang terjadi kat email aku tu.. aku check inbox! semalam PTPTN ade email aku.. dier punya subject (kemain subject)

Makluman Pegawai Pemantau Akaun PTPTN

 


Wah!!! ade pegawai yang memantau segala pinjaman/ pembiayaan / simpanan aku.. if anything aku nak tnya pasal PTPTN aku hanya bole tanya pegawai tersebut.. dier sedang memantau aku.. rase mcm stalker pulak..haha! lepas konvo ni saya akan berurusan dengan Puan yer.. saya nak buat pemohonan PTPTN degree saya bertukar jadik biasiswa.. insyallah.. akan saya usahakan.. hope dilulusakan dan hilang 1 beban aku.. korang ade dapat jugak x emel ni? selain tu? ape fungsi emel ni? dan pegawai yang memantau kita ni ek? if tau ape2 share2 laa dgn saya yer... sekian terima kasih.. ok bye :)

0 comments:

8share