follow me

Monday, October 1, 2012

Mengembara!

Salam satu Malaysia!zamina mina hey hey!! uolllsss~ ape kabar? sehat? penat berkerja? lek r.. hujung minggu pergi laa bercuti..hehe.. eceh! bajet betol laa kau aten! mentang2 baru balik bercuti..hehehe.. citer pasal bercuti.. hari sabtu yang lepas aku dan warga PTDI pergi bercuti di Cherating.. actually aku lom bersedia nak citer pasal percutian tu.. so aku hutang citer di cherating yer.. if rajin lepas entry ni aku leh update.. tapi tgk laa dulu cmne yer..

Mengembara dalam rancangan hidup sendiri! Aten dimana! Aten Disini!

Tiada kereta ku bawa kau jalan2~ Uluk aka BAJAK aku ade! Jom g Shah Alam! nak tumpang?

Content report aku! ngam2 100 pages~

Ok! sebenarnya nak citer.. sekarang ni kerja aku mengembara jer.. duit xde! jalan jer aku ni.. cepat2 laa dapat kerja! Amin.. Aku baru balik dari Cherating.. now aku nak pergi Shah Alam pulak.. kenapa laa Shah Alam tu xsebelah rumah aku jer.. grrrr~ Malasnya nak ke sana! lagi malas bila aku kna naik bus! hmm~ redha~ aku akan cube kental kan diri tuk naik bus (kelemahan aku) Buat apew kat shah alam tu dikk jemahh oii?? gini uolllsss~ adik jemah nak kna submit report praktikal 4hb ni.. so xsedar esok dah 2 Oct! terperanjat adik jemah.. so esok adik jemah buat kerja gler.. pagi2 pergi busten segamat carik tiket on the spot then terus ke Shah Alam.. Hope segala2nya di permudahkan.. Amin.. Adik jemah xtau lagi nak balik hari or stay kat sane dulu.. esok akan ku decide..pe2 pown packing barang laa jugak.. BARANG TERPENTING adalah segala bahan2 report praktikal aku.. hope xde yang tertinggal.. aku akan check before tdo nanti.. ok laa nnt adik jemah citer pasal cherating pulak yer... bye2!!

0 comments:

8share