follow me

Thursday, November 1, 2012

Bye October! Hi November!



Owh OKTOBER! kenapa? kenapa tinggalkan aku! hmm.. aku sebenarnya sedih.. rase kehilangan sangat bila oktober dah takde.. mcm2 berlaku dalam bulan oktober.. bukan sebab adenya befday aku dalam bulan oktober..tapi mcm2 hal berlaku sepanjang bulan oktober tu.. befday kawan pown melambak2 setiap hari dalam bulan oktober.. pe2 pown oktober i will mish u.. Insyallah ade umur yang panjang kita jumpe lagi tahun depan!

Now NOVEMBER! bila masuknya bulan baru ni aku harus plan balik what i have to do after this? Nak xnak aku terpksa jugak tempuh bulan November ni before masuk bulan baru..hmmm.. Bulan November mungkin akan menjadi bulan yang amat busy untuk aku! Insyallah aku dah sedia dari segi fizikal dan mental dengan segala dugaan yang akan datang.. Di penghujung bulan November insyallah akan mnggembirakan aku dan akan menyedihkan aku.. gembira di mana aku akan KONVO! sedih sebab kontrak kerja di PTDI akan tamat..

p/s: November please good to me :)

0 comments:

8share