follow me

Saturday, November 17, 2012

Dokumen Penting Kena Ada Masa Amek Jubah Konvo (UiTM)

Selamat Pagi uolllsss~!
Awal bangun! hehe.. watpe jer tu?? 
Aku tengah menunggu masa nak mandi dan gerak ke busten segamat! nak ke Shah Alam dah..
Esok aku dan bekas2 rakan seperjuangan degree aku akan mengambil jubah konvo..
Hope jubah aku xbesar yer macam kostum Ultraman.. hahaha!

Dalam sampul ni ade dokumen penting (mintak 1 sampul kat opiss) hehe




Dokumen-dokumen yang kena ada:


1. Borang Jubah (cetak semasa buat pengesahan kehadiran konvo)
2. Bil Konvo (bole bawak slip yang bayar kat machine ATM/Resit yang di bayar secara cash di kaunter Bank Islam/Cetak kat bursary UiTM yang menunjukkan Yuran anda telah di bayar)
3. Kajian Pengesahan Graduan (Slip ni anda bole cetak setelah menjawab survey2 yang di suruh kat website http://graduat.mohe.gov.my. jawab jangan xjawab.. banyak gak laa soalan dier)
4. Denda/ Saman (sekiranya anda ade terkena denda or saman.. cepat2 laa selesaikan dan bole konvo dengan jayanya)

kat dalam borang jubah ade benda ni yer.. if korang nak wakilkn org amek jubah bole tulis nama wakil tu kat depan borang yang kat nama of representative
Slip Yuran~
Slip KPT!
Itu sahaja untuk entry kali ni.. kita jumpe lagi lain kali! bye bye bye! 

p/s: semoga perjalanan pergi ke Shah Alam akan selamat dan pulang semula ke Segamat dengan selamat.. Amin..

0 comments:

8share