follow me

Friday, November 30, 2012

Last Day :(

Dah lama xbukak blog!
banyak benda nak cerita.. tapi aku cerita satu2 laa..
Untuk pengetahuan semua selasa aritu adalah last day aku berkhidmat di PTDI..
sob.. sob...
sedih kowt...
Berat hati nak tinggal kan library tu..
But ape aku bole buat..dah tiba masanya.. setiap yang bermula pasti akan berakhir..
FACE IT ILYA NUR FATEEN OTHMAN!


Benda yang bakal aku rindu nanti...
Bangun pagi pakai baju kurung.. then bawak kete Nissan Sunny abah aku JDQ~
Pastu menghirup udara berkabus2 sepanjang jalan ke UiTM Segamat..
park kat  dpn admin naik atas punch card!
pastu pg library...huhahuhahuha..
pg breakfast dgn cik aney n kak dila..
suasana dalam office..
aku akan rindu bebelan ibu norme..
main lari2 dengan mak mas..
bergurau senda dengan encik nasir..
pinjam pc dier download movie latest2!
dan paling penting!
aku akan rindu denagan orang yang bernama ASMAHANI ABDULLAH!
di sini kau dan aku..
terbiasa bersama..
menjalani kerja harian..
bahagia ku dgn mu.. (cewahhh..nyanyi ikut rentak lagu irwanshah n acha)

cik aney adiahkan emon! terharu! emon tu mlmbgkn cik aney..


Malang xberbau.. balik tu ade papan kat jalan raya menghilangkan J aku.. huh!

Emon ober! xmuat nak tdo dah.. hehe!
ada surat utk aku!

Sweet sangat surat ni.. saya pown akan merindui cik aney.. walaupown always jmpe tapi perasaan tu dah lain bla xjumpe dkt office macam ari2 biasa.. surat ni saya baca masa sampai hotel :)

Spent time with my 2 sister b4 i leave.. cik aney n kak dila :)
Abes laa cerita untuk entry kali ini..
tggu entry lain esok..
banyak nak cerita kan..
Minggu ni adalah minggu sedih dan happy aku..
bye bye bye readers!
gdnite!

3 comments:

Anonymous said...

:)

OrenJes said...

slamat berjuang utk masa hadapan!
harimau Malaya boleh!



haha.

Cik Ateen said...

@OrenJes
harimau malaya kna mng AFF Suzuki 2012!

8share