follow me

Saturday, November 10, 2012

Movie! & Happy Birthday Kak Dila!

Salam satu Malaysia! Hey Everyone! Buat ape hujung minggu ni?? pergi rumah kawen ker? ker korang yang kawen? hehehe.. Hari ini bersamaan 10.11.12! cantik kan date tu? btw aku xkesah pown dengan date tu.. tapi ramai orang nak kahwin pada tarikh tu.. bagi aku date yang paling cantik adalah 12.12.12! nervous pulak tunggu bulan Disember nnt..hehehe.. 

Hari ini aku xwatpe pown.. duduk rumah jer.. sejak 2 menjak ni aku asyik tengok wayang jer.. hahaha! kat segamat ni jelaa yang aku mampu buat untuk release tension..akhir bulan 10 aku tengok citer Ape Celop Tokkkkkkkkk! pastu masuk awal november aku tengok Skyfall pulak.. Skyfall ni aku tengok 2 kali! hahaha! satu dengan cik aney satu lagi dengan family! so dah bole hafal dah citer tu.. citer tu bosan.. aksi yang sgt lambat! Dan yang paling Latest! ari kames aritu aku ajak cik aney n kak dila tgk wayang sama2! citer ape??? ISTANBUL AKU DATANG!


Lisa yang sgt comel!

Lisa & Tomok! diorg sweet2 jer..

Tapiii lisa & beto pown ok gak! diorg pown sweet..hahaha
Citer ni citer romantik + komedi! kisah cinta yang ade maksud ingin di sampaikan.. aku xnk citer pasal citer ni.. aku cadangkan korang g tengok sendiri yer! selamat menonton! aku bagi 4 bintang dari 5 bintang!

Sila tengok Official Trailer 'Istanbul Aku Datang'

2 orang yang always ade bila aku bosan! TQ uolllsss!!

Cik aney n me!



Semalam befday kakak aku sorg ni! Happy birthday kakak! semoga kakak bahagia dalam hidup! dan jadik lebih kuat dalam hidup! Kenal xlama.. tapi xsangka bole ngam! hope lepas saya abes SKP ni kakak2 berdua janganlah lupakan saya yer.. saya doakan kebahagiaan kakak2 berdua! doakan saya jugak yer.. sayang korg berdua ketat2! muaahhhhh!! semua kenangan manis bersama korg akan saya sematkan dalam diari hidup saya! cewahhhhhhhhhhhhhh :)

kek for bufday girl!

kakak2! dan abang saya yang sengal! hahaha

The girls!

Sume macam xmatang jer..hahaha!
Terimalah hadiah dari kami! meowww meowwww! :)

Ok sampai di sini sahaja! jumpe lagi di next entry! Bye bye!



2 comments:

Eyda Syahida said...

teringin gilakk nak tengok >_<

Cik Ateen said...

@Eyda Syahida
g laa tgk...
not bad..
citer dier sweet2!
hehe..
lagu yang diguna pown sesuai..
:)

8share