follow me

Monday, November 5, 2012

Nama Dia Kimi Raikkonen!

Hye everyone! Happy Monday uolllss!
Again! cik aney tinggalkan aku lagi..Alahaiii.. sikit bosan bila dier xde dalam office ni.. kenapa? xbole tengok dier buat muka DITOLAK! hahaha.. Kerja pagi tadi dah siap.. tulun Puan Norme bukak file peribadi utk En. Hafiz pastu tulun En. Kadir di bahagian perolehan settelkan buku Subject Heading yang berat tu sebanyak 10 set! 1 set ade 6 buku! now aku menunggu waktu rehat laa.. bosannnnnnn!! dan kelaparan! (padan muka sape suruh xbreakfast tadi)

 

Malam tadi aku sangat happy untuk Kimi Raikkonen what are good comeback from him since retired in 2010.. then make a comeback in 2012! Kimi get the victory after win GP Abu Dhabi yesterday.. eh dah nape ko speaking ni aten oii! maaf laa.. aku if citer pasal F1 memang automatik kecek orang putih.. padahal ko ni golap ten! hahaha.. Oh my English! aku start belajar BI pown sebab F1 ok.. bukan sebab belajar kat sekolah! Sumenya sebab seseorang yang bernama Kimi Raikkonen.. if sape yang kenal aku.. memang dah tau laa yang aku ni memang bole dikatakan obses dengan orang yang namanya KIMI RAIKKONEN! hehe.. yessszzaaa! username aku ateenkimi tu diambil sempena nama KIMI RAIKKONEN bukan sempena nama kucing or bf! im single ok! ops jujur! hahaha :P 

Kenapa aku suke kimi?? aku suke tengok dier bawak kereta.. dier xnsem pown.. tapi dier nampak sangat smart! dier tau how to race! dier sangat demand! dier sgt cool.. tenang jer sepanjang race! kalah menang belakang cerita..now kimi sahaja driver yang abeskan kesemua 18 pusingan tahun 2012 tanpa terkeluar dari perlumbaan.. ingt! hanya kimi sahaja! tinggal lagi 2 race! Amerika Syarikat & Brazil then tamat laa F1 musim 2012! See u next year kimi!

Sikit biodata tentang Kimi Raikkonen.....

Nama: Kimi Raikkonen
Born: 17/10/1979
Birth Place: Espoo, Finland
Career in F1:
Sauber: 2001
Mc Laren: 2002-2006
Ferrari: 2007-2009
Lotus: 2012-

Now tanpa melengahkan masa saya ingin mempersembahkan KIMI RAIKKONEN! (Gambar2 sepanjang perlumbaan di Yas Marina Abu Dhabi semalam)

Kimi Cross the finish line!
Kimi celebrate his victory!
What are wonderful day! lama xnampak kimi cmni! rinduuuu!!! finally!
Finally kimi at Top Podium! u r deserved win kimi!



The Top 3 win at GP Abu Dhabi and also the TOP 3 driver championship!
Thank You Lotus! Thank You Fan coz still believe me! hehehe
At conference after race!
Photoshoot with team! see u next race kimi at GP US another 2 weeks!

The funny kimi on team radio! hahaha :P

0 comments:

8share