follow me

Sunday, December 2, 2012

Alhamdulillah: Akhirnya Aku Konvo Degree!

Photobucket

Alhamdulillah...
Hanya itu yang mampu ku ucapkan
Akhirnya usaha dan segala pengorbanan yang aku lakukan selama 2 tahun terbalas jua..
Tanggal 28 November 2012!
Aku yang di beri nama ILYA NUR FATEEN BINTI OTHMAN telah selamat di konvokan di Dewan Agung TuanKu Canselor UiTM Shah Alam..
Ini adalah kali ke-2 aku berkonvo..
Dulu Diploma & Sekarang Degree pulak..
Alhamdulillah..
Allah itu Maha Mendengar..
Dia Mendengar doaku, dimana aku ingin konvo 1 dewan dengan adik no.2..
Alhamdulillah...Doa tu termakbul dimana adek no.2 aku pown konvo 1 dewan dengan aku pada hari yang sama..di sidang yang sama.. iaitu sidang ke-9..

Alhamdulillah jugak...
konvo kali ni berbeza dengan konvo diploma..
Perasaan excited nak konvo tu xde mcm nk konvo diploma..
Aku rase biasa2 jer..
nervous pown xde..
Konvo degree ni aku nak simple & bersederhana sahaja..
bunga pown aku xnk..
Alhamdulillah konvo kali ni dipermudahkan..
mungkin ini rezeki yang Allah beri dekat aku..
sepanjang konvo aku dipermudahkan segala urusan..

Alhamdulillah lagi..
Doa aku seterusnya dimakbulkan...
konvo kali ini di serikan lagi dengan benda yang berwarna PINK!
Ape dia?? YES! SELEMAPANG PINK! ANC!
Setelah segala usaha dan pengorbanan aku sendiri selama 2 tahun di UiTM Puncak Perdana Shah Alam..
Akhirnya..
I got u bebeh!
Azam 2012 aku untuk mendapatkannya untuk degree aku akhirnya tercapai..
Aku USAHA! DOA! TAWAKAL! REDHA!
Akhirnya..
Ianya tersemat di badan ku semasa hari konvo itu..
Itu untuk MAK& ABAH!

Photobucket
Terima Kasih untuk Anugerah ini.. Alhamdulillah
Photobucket
Hanya 2 ini yang ku mahu di hari konvo ku.. Untuk Mak & Abah :)
Photobucket
Kami dapat berkonvo bersama.. Alhamdulillah :)
Photobucket
My family! :)
Photobucket
Kami bersama mak & abah :)
Photobucket
Kami lagi! :)
Photobucket
Gambar studio!
Photobucket
Gambar studio adek!
p/s: Terima Kasih aku ucapkan kepada semua lecturer yang mengajar aku time degree.. Mak & Abah yang memberi galakan dan dorongan dari jauh.. PTPTN yang menanggung kesemuanya perbelanjaan aku di Shah Alam untuk degree.. Terima Kasih juga untuk groupmate aku HAS! ANIN! ASHU! yang selalu ade dengan aku mengharungi susah senang degree ni.. Kita berjaya kawan! Walaupown kita tersisih dari sahabat2 kita yang lain.. Alhamdulillah aku yakin kita berjaya lalui semua itu.. Dan terima kasih juga Classmate ku :)

0 comments:

8share