follow me

Wednesday, December 5, 2012

Sabar Oh Sabar

Gambar adek tag! Nampak macam meriah!

Diam xdiam genap seminggu dah aku konvo!
Baru pasan ni..
ape pown xbole!
Orang lain dah sebok2 show off pic diorg kat atas pentas..
Aku wat tak tahu jer..
yang bermain dalam fikiran aku.. ??????
Camne laa aku jalan atas pentas aritu?
Penuh kesopanan x??
catwalk ker??
paling penting!
Aku SENYUM tak??
aiyakk!! kenapa masa tu berlaku dengan pantas..
langsung xsempat nak make up semula.. (kemain ko dik jemah)
apetah lagi nak btol kan mortar or hud!
perghhh Angka giliran A4 memang sgt2 awal bg aku!

Tak sabar aku nak tengok muka aku yang diorg snap!
ape laa agaknya hasil gambar tu ekkk..
Esok adek no.2 aku balik!
So mean! gambar2 pown balik!
Yeah! nak tengok!
Meriah laa dinding rumah aku ni..
Mak beli laa frame yer..
Banyak gambar nak gantung!
hahahahaha
Gambar aku konvo..
Gambar adek konvo..
Gambar konvo family kat studio lagi..
Wah memang meriah!
So before menatap gambar konvo degree..
marilah kita mngimbas kembali gmbar konvo diploma..

Photobucket
Gelapnya kau dik jemah! hahaha
Photobucket
hahahaha.. rase nak gelak!
Ok bye! see u later!

0 comments:

8share