follow me

Monday, December 10, 2012

Selamat Tinggal Getah Tempe!


Happy Monday!

Minggu ni aku dah kena plan ape nak buat setiap hari!
Hari ini aku dapat petunjuk suruh aku bertanya2 pasal Pembantu Pengawas Peperiksaan..
So aku harap ade laa rezeki kat situ.. (bole mengisi masa lapang dan account bank aku)
Tapi tu bulan 1 punya cerita laa..
Bulan 12 ni aku nak rest! Tapi bosan kalo xde aktiviti..
Parents 2-2 bz kerja!
so lets go bebeh!
we have to plan something!
Nak cuti2 Malaysia??
Macam best jugak.. skaly skala before ko kerah otak kau dik jemah oii tahun depan..

Hari ini aku tekad nak gunting rambut!
Tapi hujan di petang hari seakan2 membantutkan plan aku tu..
aku tunggu punya tunggu..
finally hujan mula redaaa..ape lagi rempit laa ke saloon..hehe
Sampai di sana aku terus ckp potong pendek yer tauke..
paras bahu ktanya?? TIDAK! atas lagi!
amekaw! aku betol2 nak pendek!
bukan rimas! Tapi i have to cut u!
becoz rambut yang tebal susah shampoo nak sampai ke kulit kepala...
nanti gatal2 laa.then kelemumur..
ape pown xbole!

Now kepala ku terasa ringan..
lagi2 buat rebonding..hamboii ko dik jemah!
alaa bukan buat beratus2 pown..
berpuluh jer.. kita sedar kita berhijab.. xyah nak lawa2 sgt rambut tu..hehehe
Janji rambut ku kemas, terurus dan selesa apabila berhijab..
SELAMAT TINGGAL GETAH TEMPE!
I dont need u right now.. maybe after this.. (lps rambut panjang)
KENAPA DIK JEMAH IKAT RAMBUT GUNA GETAH TEMPE??
hamboii uollsss xyah laa tnya soalan berCAPS LOCK bagai..
Gini.. rambut ambo ni tebal taw.. bla pakai getah rambut sekejap jer dah kembang.. pastu pakai 2-3 kali dah xsedap..ambo suko rambut ambo ni diikat ketat2.. baru laa xrimas..
NAPE XGUNA GETAH RAMBUT YANG WARNA-WARNI TU??
ishhh CAPS LOCK lagi!
bukan xnk guna getah tu..dah guna dah.. skaly ikat putus..IKAT JER PUTUS!
baik xyah!
So ambo pilih GETAH TEMPE!
TAHAN, BERMUTU LAGI MANTAP! hahahahahahahaha
Orang kata rambut akan rosak pakai getah tempe..
lantak pi laa..janji ambo selesa..hehehe..
Banyak kegunaan GETAH TEMPE ni tau..
cube tgk keadaan sekeliling anda..
anda guna GETAH TEMPE utk ape??
ade yang lastik cicak, ade yang ikat hp yang dah loose.. ade yang wat main zero point..ada jugak yg wat gelang kat tangan.. ada jugak yang ikat serkup kasik ketat! dan lain2 lagi..
APE POWN BOLE DENGAN GETAH TEMPE!

Ape aku merepek malam2 ni..
Ok laa! Bye!

3 comments:

cahaya said...

hye2, blogwalking here..

saya pon suka pakai getah rambut tu jek, rasa senang, kalau putus ada banyak lagi

Cik Ateen said...

@cahaya
tq..
btol tu..senang kn..
putus bnyk lagi getah tu..
xyah nak berkerut2 dahi nak carik getah rambut baru..
hehehe
ade geng! high five*
:)

Anonymous said...

What's up to every body, it's my first visit of this website; this blog contains remarkable and
truly fine data for readers.
http://is.gd/bVmvI7 rent apartment in santa monica

Review my webpage :: apartments for rent

8share