follow me

Friday, January 18, 2013

Friday Im In Love

Salam Jumaat semua yang beragama Islam..
Dan selamat sejahtera bagi yang beragama lain..
Semalam dik jemah gigih abeskan novel Suami Aku ustaz..
Tapi ending dier dik jemah blur..
Mungkin akan refer kepada mak jemah nnt..

Semalam jugak dik jemah ade cekidout banyak novel yang tajuk dier ada perkataan 'SUAMI'
Wahhhh.. ni yang buat dik jemah gatal sekejap..hehe..
Kalo ade Novel tajuk dier SUAMI AKU SI JANGGUT SEJEMPUT confirm dik jemah beli novel tu..
Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! ade ker??
Sudah! berhenti mnggediks!
Pagi jumaat ni dik jemah bangun awal taw..
Dik jemah kemas rumah.. dan banyak masa dik jemah duduk dapur uollssss
Tak pernah2 tu dik jemah ni rajin nak ke dapur..
Semangat hari jumaat kowt..
Ke ko dah jadik KOYA ten lepas baca novel melayu...hahaha!
Ape pown xbole!
Bila kita baca novel melayu yang sweet2 ni.. mula laa kita nak verangan...

Dik jemah duduk dapur wtpe??
Basuh pinggan mangkuk.. pastu menyapu..
Pastu dik jemah buat eskem Malaysia perisa Horlicks dan Milo.. (nak jual)
Siap buat eskem dik jemah rase nak buat sambal pulak..
Malam ni dik jemah tido umah mak jemah & kak jemah.. Nak tengok Final Maharaja Lawak Mega 2012..
Sian dik jemah kn?? xde geng nak tengok.. naseb ade diorg... TQ uolllsss
So sambal tu ingt nak wat jemput2 esok paginya.. In Sha Allah...
Pastu mak pulak dari pagi dier rebus daging dan tulang2..
Rupa2nya nak buat sup daging..
Dik jemah pown join laa skaly... Wah mmg banyk masa dik jemah duduk dapur..
So hari ini masa terhabis dgn jayanya.. tidak sia2.. Alhamdulillah..
Korang pulak cmne??
So petang ni dik jemah & kak jemah plan untuk bersukan!
Wahhhhhhhhhhhh siyes dah lama xbersukan!
Kali terakhir part 4 degree.. Tahun 2011 kalo xsilap.. lama tu.. ape dah jadik dgn badan aku skrg ekkk
Jap lagi kak jemah jemput... kena siap2 ni.. makan cepat2!
Malam nnt pulak ktorg tengok FINAL MAHARAJA LAWAK MEGA 2012!
Wah masa disi dengan sepunuhnya utk Hari Jumaat ni!
Ok cukuplah sampai di sini!
bai!

1 comments:

OrenJes said...

hamboih!nak janggut sejemput yeee..

8share