follow me

Wednesday, January 9, 2013

Alhamdulillah


Syukur syukur Alhamdulillah..
Segala kerisauan yang melanda diri ku ini tentang master ku kini telah hilang..
Pada pukul 10.00PM
aku dapat msge dr 15888!!
Message nya begini.. "RM0.00 UITM: Congratulation! Your application for March 2013 Intake is successful. Please print letter of offer via www.ipsis.uitm.edu.my"
Alhamdulillah~
So now dah confirm aku layak dan berjaya masuk intake March..
before ni ragu2.. coz ktorg ni xapply pown utk intake march..
tapi nama kami dianjak masuk ke intake march..
Alhamdulillah..lega... now hanya menunggu bulan March laa..

Then baru jer tadi aku cek ipsis aku tengok aku punya offer letter..
Wah dik jemah ade no kad matrik baru uollsssss~
terasa tua nak g belajar lagi dgn umur dah masuk 24 tahun! hahaha!
kad matrik dik jemah banyak no. 9!! fv tu!!!
dah cek offer letter.. kna laa cek jugak bil academic..
amekaw! sediakan yer yuran berharga RM1748.00!
Naseb laa aku ni jimat.. so bayar guna duit PT aritu laaa..
Tapi duit akan makin berkurangan.. akan ku carik biasiswa untuk tanggung aku lagi 2 sem seterusnya..
dan aku akan kerja part time jugak.. In Sha Allah..
Sila klik nk view besar

sila klik nk view besar
Semoga kau permudahkan segala yang aku ingin lakukan Ya Allah..
Aku hanya mampu berusaha dan berdoa..
selebihnya aku hanya bertawakal kepada mu Ya Allah..

Ok laa itu sahaja dik jemah nak share..
Alhamdulillah untuk berita ini..
Terima Kasih Ya Allah..
Selamat Malam.. :)

10 comments:

Poi Blogger said...

tahniah,,alhamdulillah,, ^^

Mysara Ab Rahman said...

wah..congratz!

OrenJes said...

cgrats!

Cik Ateen said...

@Poi Blogger
tq awak..
:)

Cik Ateen said...

@Mysara Ab Rahman
tq mysara..
:)

Cik Ateen said...

@OrenJes
tq orenjes..
doakan saya yer..
huhu

akusukatulip :) said...

tahniah jugak..buat by coursework or by research ne?

Cik Ateen said...

@akusukatulip :)
tq awak..
kalo ikut apply dulu coursework..
tapi dgr ura2 nama kna tuka by research..
huhu

Nurnadiah Mat Junoh said...

Tahniah aten... wish u luck k..:)

Cik Ateen said...

@Nurnadiah Mat Junoh
tq nadiah!
:)

8share