follow me

Monday, January 21, 2013

Monday

Happy Monday!
Pada suatu hari burung-burung berkicauan pada hari itu.. Ada yang bekerja.. ada yang bergembira..
Aku????
Bangun pagi hari ini rase macam malas jer nak bangun..
Pastu sakit perut lagi...
Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh! Tension.. (mood dah betukar)
Rupe2nya aku disahkan POSITIVE!
Nak tak nak aku layan kan saja mood yang bertukar2 ni..
Lepas kak jemah anta balik rumah pagi tadi..
Aku terus ke bilik..
Tak tuka baju sume... Aku baring mengecutkan diri atas katil!
Makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! Sakit!!
Tertido laa sampai kol bpe tadi..
Selera makan masih blom ada smpai skrg..
Go away!! aku xnk sakit cmni..banyak kerja aku nk buat dan fikir!!
Ya Allah kau permudahkan lah segala urusan yang aku ingin lakukan hari ini dan esok..
Kau positivekan lah diri ini..
Aku cuba belajar menjadi kuat selama 2 tahun lebih ni..
Dah banyak sangat bersabar.. bila banyak bersabar mean bnyk laa yg aku pendam..
Come on aten u can do it!! Positive positive positive!
Settelkan ape2 yang patut.. before kau ke Pantai Timur..
Semakin dewasa kita semakin susah kita nak buat keputusan...
Owh masa depan pliss be nice with me~
Okbai!


0 comments:

8share