follow me

Tuesday, January 29, 2013

Rushing Work!

Hello hello!
Pagi2 hari dik jemahhhh dah terkejut besar hari ini!
Dapat message yang mengatakan esok dah kna berkumpul untuk gerak ke Paroi!
Buat ape pg Paroi dik jemah??
Dik jemah ade kerja part time kat sane uollsss..
saje2 mngisi masa lapang dan carik duit ckit..
Alang2 penginapan dan makan minum disediakan..
Tu yang dik jemah join! Gaji pown not bad laa.. sehari RM70/ RM80..
Ni sebenarnya kerja kontrak setahun pusing 1 Malaysia..
Tiap2 bulan pergi negeri2 lain..
Tapi dik jemahh hanya join yang ni jer kowt.. Nak sambung belajar laa katakan..
So geng pown ade! dik jemah dgn jayanya join...
Ini kerjasama dengan Kementerian untuk Bazar 1 Malaysia!

Bila dah terkejut! Dik jemah nak xnk kena laa rushing buat sume benda..
Lagi2 date dier memang dah kena skaly dengan date register Master 9hb Feb nanti..
Aiyakkk.. mood bercuti kat pantai timur aritu pown xhilang lagi..
Ni nak kena packing semula pergi Negeri Sembilan pulak..
Apo kono eh jang!
Alhamdulillah benda paling berat sekali utk diselesaikan untuk master iaitu YURAN AKADEMIK! akhirnya terbayar jua..
Now good luck for myself!
Looking forward never ever looking back again!
Juz go with flow! REMEMBER THAT!

Ohhh! dik jemah lupe.. entry pasal Pantai Timur mungkin akan diupdate lambat ckit...
In Sha Allah akan update.. (Kalau ade masa)
Sebab tu gambar dh upload kat FB dulu tahu xsempat nak story mory uollsss..
Jumpe lagi next entry!
Hopefully dik jemah enjoy with the work!
Will be mish uolllssss~ muahhh muaahhhh
Okbai!


2 comments:

ieka said...

oit best ny..nk join skali...:(

ieka said...

oit bestny..nk join...

8share